בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק
    דנה
    16/05/2009

שלום ליאת
    אני מתלבטת לגבי בחירת שם לתינוק
    יש לי תאומים שנולדו ב-24/4/2009 בשעה 4:50 בבוקר.
    לאחד החלטתי על השם עומר ולשני אני רוצה איתי ומעוניינת להתיעץ לגבי שם זה.
    אפשרויות נוספות שהיו על הפרק הן עידן ויובל אך אני מעוניינת בהם פחות.
    את שמי רשמתי לך במייל
    תודה מראש:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה

ליאת יוגב
    17/05/2009

מספר הגורל של התאומים הינו 3 , מספר המייצג יכולת ביטוי , זרימה קלילות חברותיות , רצון להישאר ילדים לתמיד ולכך חשוב לחבר אותם , למקום הילדי שבהם ... השם איתי , מקבל מפה מאד המוכיחה על רגישות רבה , יכולות ביטויות נפלאות אך גם צדדים רכים מדי , והרי מדובר בבן , כאשר מפה רכה לבנים יוצרת בעייתיות לימים , בנושא של אינטימיות ואולי דברים נוספים ,
    ברור שממפתו של איתי , מתקבל גם הצד האומר עד כמה אני לא רוצה להראות לעולם את הצדדים הכל כך רכים שבי , ואם כך מראה החוצה את הכוח חוסן רושם של מי שהוא יותר עוצמתי וחזק , כמו לראות , שלא ממש מקבל את מי שהוא בצדדים הכל כך רגשיים ..
    השם עידן , קיימות שתי התייחסויות לגביו , האחת צדדים זורמים במיוחד מול הצורך להראות החוצה משהו יותר שקול בודק . ואפשרות אחרת , רגש רגש , אך צורת חשיבה המראה את הצד היותר חזק חד, עצמאי ואם כך מפת פחד מאיבוד שליטה , שמשמעותה , עד כמה לא אוהב להראות כמי שרגיש , ואם כך חייב לפעול ממקום הרבה יותר מנטלי , לומד שהמקומות הרגשיים , של הורי , אימי הובילו אותם למקומות פחות טובים ואם כך , גם לי אסור ללכת עם הצדדים הכל כך רגשיים , כי משלמים על זה -מחירים ולכן לא אהיה כל כך רגש ... מפת פחד מאיבוד שליטה יכולה להביא לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה , מה שנקרא - הפתעות . אז האם להמליץ על השמות ,?
    לשיקולך הבלעדי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ליאת ושאלה נוספת

דנה
    17/05/2009

האם ניתן לאזן את השם איתי ע"י הוספת שם אמצעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ליאת יוגב
    17/05/2009

התשובה באופן חד משמעי - לא. מאחר שבבחירת שם מתייחסים לשם שהאמא מתחברת אליו , השם הראשון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי השם יובל?

דנה
    19/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה

ליאת יוגב
    19/05/2009

השם יובל , בעייתי במיוחד מאחר ומתקבל קונפליקט בין מספר הגורל 3 לבין ה-7 הכל כך דומיננטי שנוצר , 3 מפר קליל זורם חברותי 7 מספר מרוחק , שומר חיץ , כבד רציני ובוגר ,והרי נועד להיות ילד =3 ולא כבד מדי ....
    נסי לדבר איתי טלפונית -

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו