מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקדנה16/05/2009
שלום ליאת
אני מתלבטת לגבי בחירת שם לתינוק
יש לי תאומים שנולדו ב-24/4/2009 בשעה 4:50 בבוקר.
לאחד החלטתי על השם עומר ולשני אני רוצה איתי ומעוניינת להתיעץ לגבי שם זה.
אפשרויות נוספות שהיו על הפרק הן עידן ויובל אך אני מעוניינת בהם פחות.
את שמי רשמתי לך במייל
תודה מראש:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דנה
ליאת יוגב17/05/2009מספר הגורל של התאומים הינו 3 , מספר המייצג יכולת ביטוי , זרימה קלילות חברותיות , רצון להישאר ילדים לתמיד ולכך חשוב לחבר אותם , למקום הילדי שבהם ... השם איתי , מקבל מפה מאד המוכיחה על רגישות רבה , יכולות ביטויות נפלאות אך גם צדדים רכים מדי , והרי מדובר בבן , כאשר מפה רכה לבנים יוצרת בעייתיות לימים , בנושא של אינטימיות ואולי דברים נוספים ,
ברור שממפתו של איתי , מתקבל גם הצד האומר עד כמה אני לא רוצה להראות לעולם את הצדדים הכל כך רכים שבי , ואם כך מראה החוצה את הכוח חוסן רושם של מי שהוא יותר עוצמתי וחזק , כמו לראות , שלא ממש מקבל את מי שהוא בצדדים הכל כך רגשיים ..
השם עידן , קיימות שתי התייחסויות לגביו , האחת צדדים זורמים במיוחד מול הצורך להראות החוצה משהו יותר שקול בודק . ואפשרות אחרת , רגש רגש , אך צורת חשיבה המראה את הצד היותר חזק חד, עצמאי ואם כך מפת פחד מאיבוד שליטה , שמשמעותה , עד כמה לא אוהב להראות כמי שרגיש , ואם כך חייב לפעול ממקום הרבה יותר מנטלי , לומד שהמקומות הרגשיים , של הורי , אימי הובילו אותם למקומות פחות טובים ואם כך , גם לי אסור ללכת עם הצדדים הכל כך רגשיים , כי משלמים על זה -מחירים ולכן לא אהיה כל כך רגש ... מפת פחד מאיבוד שליטה יכולה להביא לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה , מה שנקרא - הפתעות . אז האם להמליץ על השמות ,?
לשיקולך הבלעדי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת ושאלה נוספת
דנה17/05/2009האם ניתן לאזן את השם איתי ע"י הוספת שם אמצעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דנה
ליאת יוגב17/05/2009התשובה באופן חד משמעי - לא. מאחר שבבחירת שם מתייחסים לשם שהאמא מתחברת אליו , השם הראשון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי השם יובל?
דנה19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דנה
ליאת יוגב19/05/2009השם יובל , בעייתי במיוחד מאחר ומתקבל קונפליקט בין מספר הגורל 3 לבין ה-7 הכל כך דומיננטי שנוצר , 3 מפר קליל זורם חברותי 7 מספר מרוחק , שומר חיץ , כבד רציני ובוגר ,והרי נועד להיות ילד =3 ולא כבד מדי ....
נסי לדבר איתי טלפונית -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)