בדיקת שמות

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בדיקת שמות
    יעל
    18/05/2009

שלום..
    אשמח לשמוע על השם של בני עידן. הוא נולד ב- 30.4.07 שם משפחה חממי. שמי יעל ושם בעלי לוי.
    כמו כן אני עתידה ללדת ב-27.7 בת. רציתי לדעת מה דעתך מתאים יותר- ליה, דניאל, עמית

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    18/05/2009

מבין השמות שהצעת , לא סופי , מאחר שחשוב להתייחס לתאריך הלידה , שלא ידוע כרגע סופית ... על פניו השם עמית נראה הטוב ביותר , מאחר ונוצרים מספרים רכים נשיים ומדובר בבת .
    מול זה השמות האחרים נוקשים יותר , בעיקר השם ליה , אבל בואי נדבר לאחר הלידה ...
    על בנך עידן , ילד הזקוק באופן מיוחד ומודגש לפרטיות שלו , ה-7 כמספר מאד דומיננטי , גם גורל גם השם המלא , ואם כך מספר המדגיש עומק רצינות איכות דרישה לשלמות , כאשר נולד ביום לידה 30 , צד חברותי יותר , גם כי קיימים בו צדדים מאד פרטיים , אך עד כמה לא תמיד יאהב את החלקים הכל כך מופנמים הקיימים בו , וכלפי חוץ ירצה להיראות יותר פתוח קליל זורם ותקשורתי ,
    המפה הולכת בכיוון מאד פרטי , יחודיות ללכת בדרכו ,אבל מה פתאום ? צורת חשיבה המראה על צורך חזק בזוגיות , כמו לומר לומד שהמקום של יתר פרטיות ואינדבדואליות הוא מקום לא טוב וחייבים לרצות שיתופי פעולה ....
    ואם כך מפת פחד מאיבוד שליטה , עולם הצרכים מתנגש במי שאני באמת ואם כך עד כמה מרשה לעצמי ללכת עם מי שאני ??
    כבדו אותו על הצרכים שלו בלהיות בפרטיות ....
    בהצלחה ילד חכם במיוחד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו