מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם ושאלה ?אוסנת21/05/2009
שלום ליאת
יש לי שתי שאלות טוב...
אני מנסה להבין האם אפשר לבחור שם שהוא לא טוב ? הרי בסופו של דבר הכל מסתכםבמספר מ1-9, וכל מספר נותן בתוכו משהו שהוא טוב ומשהוא פחות טוב , אז איך יש אנשים שמייעצים להחליף שם להוסיף אותו או שם אמצעי ?
השאלה השנייה קשורה בשם שנתנו לבת שלנו ,
שם פרטי מיה , שם משפחה ואליס ,
תאריך לידה : 5.3.2009
שאלה אחרונה חביבה , מאחר והשם שלה הוא עם חיריק מתחת ל-מ האם כדאי להוסיף י - מייה ?
כל טוב
והמשל יום נעים
אוסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוסנת
ליאת יוגב21/05/2009נכון ,שבכל אחד מהמספרים קיימים צדדים חיוביים ודברים שליליים ובכל זאת , קיימים מספרים שלא הולכים האחד עם השני , כמו לדוגמא 1 מול 2 , 1 משמעותו עצמאות יחודיות מול זה ה-2 שמשמעותו שיתוף זוגיות צורך באינטימיות , כל שבודקת בהתאמת שמות האם המפה הרמונית כדי לא ליצור קשיים בחיים , וקונפליקטים שיוצרים בעייתיות , או בכיוון בחירה מקצועית או זוגית , ועוד.
לשאלתך מדוע יש נומרולוגים שמייעצים להוסיף שמות או להחליפם , צריך לבחון עם אותם נומרולוגיים , אם תבדקי את תשובותי , במרביתם אם לא בכולם , אני מציינת שהשם שנבחר הוא הגורלי , כמו לומר גם אם נשנה שם , לא נוכל להתעלם מהבחירה הראשונה שנעשתה .
לשאלתך על ביתך מיה , מספר הגורל שלה הינו 1 המוכיח על עצמאות יחודיות , מול זה המספרים האחרים במרביתם הינם מספרים פרטיים המראים על יכולת ללכת על פי הצדדים המיוחדים לה , מפה זורמת חברותית , אלא שכלפי חוץ , חשוב יהיה לה להיראות יותר מובנית , הולכת על פי נורמות וסטנדרטיות , ואם כך פחות קבלה עצמית , פחות לאהוב את החלקים המיוחדים הקיימים בי...
לא הייתי משנה או מוסיפה לשמה כל אות או שם . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)