מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם שמי מתאים לי ?טליה20/08/2007
שלום לך
שמי טליה אך זה שם שהוספתי ..אני נולדתי עם השם טלי
ותאריף לידתי 10.5.74. האם השם טליה יעשה לי טוב?
אשמח לתגובה תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטליה
צלילה שפיר20/08/2007טליה היקרה
מספר הגורל שלך הוא 9, והוא נקבע לפי סיכום ספרות תאריך הלידה. זה אומר שיש לך פוטנציאל להיות בעלת אינטואיציה יוצאת מגדר הרגיל. יש לך הרבה ידע גם אם לא למדת דברים בצורה מסודרת, כמובן שזה יבוא לידי ביטוי, רק אם תרשי לזה לקרות.
השם החדש – טליה תומך באנרגיה הזו, ומבחינה זו לפחות הוא מתאים יותר מהשם הקודם.
באופן כללי, התאמת שם יכולה להיות די דומה לתפירת חליפה. חליפה יכולה להיות מאד צרה, או יותר משוחררת. וכשאת שואלת חברה – האם הבגד הזה הולם אותי – את יכולה לקבל תשובות שונות מחברות שונות. בסופו של דבר את אמורה לבחור לפי טעמך.
נומרולוג יכול לעזור לך להבין את המשמעויות, אבל ההחלטות הן תמיד שלך.
לפרטים נוספים את מוזמנת לפנות אלי, צלילה 052-3643685* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)