שמי מרים ושיניתי למירי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמי מרים ושיניתי למירי
    מרים
    20/08/2007

שלום , שמי מרים ונולדתי ב- 09-04-70 ושיניתי את שמי למירי בגלל ברכה שהרב אמר לי לכן ברצוני לדעת עם השם מתאים לי , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמי מרים ושיניתי למירי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למירי - מרים

צלילה שפיר
    20/08/2007

מירי היקרה
    בחירת שם יכולה אולי להיות דומה לבחירת בגד - גם כאן וגם שם יש תמיד פנים לכאן ולכאן. התשובות בדרך כלל אינן חד משמעיות.
    ואולם יש הבדל אחד גדול בין בחירת בגד לבחירת שם - בגד אפשר להחליף, ללבוש פעם זה ופעם אחר.
    לגבי שם - בדרך כלל לא מומלץ להחליף, או להחליף כמה שפחות, למשל בעקבות נישואין.
    אם את באמת רוצה להבין משמעות השמות שלך, רצוי לפנות לייעוץ מקצועי. יועץ טוב יבין מה את רוצה להשיג או לתקן בחייך באמצעות השם החדש, ויוכל לייעץ לך איזה שם יתמוך בשינויים שאת רוצה.
    בכל מקרה הבדיקה נעשית בעזרת תאריך הלידה ושם המשפחה.
    לא הייתי ממליצה לך להסתפק בתשובה שטחית, ולצערי במסגרת זו לא ניתן לענות באופן מקיף יותר
    לפי התאריך יש לך אינטואיציה טובה משל עצמך, אולי כדאי לך לשאול את עצמך איזה שם את אוהבת, וללכת עם זה עד שתפרגני לעצמך ייעוץ פנים אל פנים אצל מומחה שתרגישי שאת יכולה לסמוך עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו