מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמי מרים ושיניתי למירימרים20/08/2007
שלום , שמי מרים ונולדתי ב- 09-04-70 ושיניתי את שמי למירי בגלל ברכה שהרב אמר לי לכן ברצוני לדעת עם השם מתאים לי , תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירי - מרים
צלילה שפיר20/08/2007מירי היקרה
בחירת שם יכולה אולי להיות דומה לבחירת בגד - גם כאן וגם שם יש תמיד פנים לכאן ולכאן. התשובות בדרך כלל אינן חד משמעיות.
ואולם יש הבדל אחד גדול בין בחירת בגד לבחירת שם - בגד אפשר להחליף, ללבוש פעם זה ופעם אחר.
לגבי שם - בדרך כלל לא מומלץ להחליף, או להחליף כמה שפחות, למשל בעקבות נישואין.
אם את באמת רוצה להבין משמעות השמות שלך, רצוי לפנות לייעוץ מקצועי. יועץ טוב יבין מה את רוצה להשיג או לתקן בחייך באמצעות השם החדש, ויוכל לייעץ לך איזה שם יתמוך בשינויים שאת רוצה.
בכל מקרה הבדיקה נעשית בעזרת תאריך הלידה ושם המשפחה.
לא הייתי ממליצה לך להסתפק בתשובה שטחית, ולצערי במסגרת זו לא ניתן לענות באופן מקיף יותר
לפי התאריך יש לך אינטואיציה טובה משל עצמך, אולי כדאי לך לשאול את עצמך איזה שם את אוהבת, וללכת עם זה עד שתפרגני לעצמך ייעוץ פנים אל פנים אצל מומחה שתרגישי שאת יכולה לסמוך עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)