שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    נטלי
    02/06/2009

יש לי עוד זמן... אבל רוצה רעיונות לשמות. חשוב לי שהשם יהיה עם משמעות ושידבר אליי. צריכה ללדת בספטמבר, בערך בין ראש השנה ליום כיפור. אשמח להצעות טובות
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטים...

נטלי
    02/06/2009

שם המשפחה שלנו קנר ואנחנו בעיקר מתלבטים בין יונתן, הראל ואריאל. אני חשבתי גם על השם עידן. מה נראה לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת שם לבת

מיכל
    02/06/2009

תודה על תשובתך,
    בנוסף, אשמח לבדוק את השם של בתי - יובל שם משפחה- לוי נולדה ב 22 בדצמבר 2005 בסביבות השעה 19:00 ( לא זוכרת במדוייק) האם בחירתנו היתה נכונה? אודה להתייחסותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

ליאת יוגב
    02/06/2009

אם תעכבי אחר תשובותי , לא תוכלי לראות שאני היא הבוחרת שמות ....ואם כך זהו תפקידך
    מבין השמות הראל , מקבל מפה קרמטית , 19-1 לוותר על השם . כך גם אריאל = 16-7 קרמה היוצרת מצבים של ניתוקים , מי צריך ?
    השם יונתן , אולי יותר טוב , אך לא מושלם ....
    להשתמע לאחר הלידה , אם עוד הצעות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו