שינוי שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שינוי שם
    מאיה חזן
    04/06/2009

שלום שמי מאיה ושם בעלי שי שם המשפחה הוא חזן יש לי ילדה בת שנתיים ו 10 חודשים תאריך לידה (20/07/03) שמה קורל בשל הרגשה פנימית הרגשתי כי שמה לא טוב לה (יש לציין כי ילדה בריאה וחכמה והכל תקין אצלה ) הרגשתי כי מה לא טוב החלטנו לשאול רב האם השם טוב .הרב אמר כי השם לא טוב וצריך להחליף אותו יש לבחור 5 שמות ולבצע שינוי שם אז א. אני רוצה המלצה על שמות טובים
    ןב. רוצה לדעת מה דעתך על כך
    תודה מראש ומצפה לתגובה מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה

ליאת יוגב
    05/06/2009

ההתייחסות שלי שונה מזו של רבנים , אני לא מוצאת כל סיבה לשנות השם ,
    חשוב להיות מודע למפה של הילדה ולהבין את עולם הצרכים , וכך ליצור ילדה
    שמחה ומאושרת , מספר הגורל של קורל = 5 כך גם מספר השם המלא , ואם כך
    קיימת כאן מפה שיש בה חלקים של צורך בעניין ריגוש , סקרנות , תפיסה טובה וקליטה
    צד שזקוק מאד לחופש , אלא שיש גם את הצד של המשפחתיות ועד כמה חשוב , שלא להיסחף ביתר בעולם החופש , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , עד כמה מרשה לעצמה ללכת עם הצדדים של האוה .... כאשר ה-5 כל כך דומיננטי , חשוב לאפשר לה לעסוק בספורט וריקוד ופחות מכך הייתי הולכת לכיוון של שינוי שם , ממילא 80% מערך מפתו של האדם , זוהי המפה שאליה נולד .
    היי שלמה עם הבחירה . לא רואה כל סיבה להחליף .
    בהצלחה . ילדה מרשימה במיוחד כלפי חוץ , אכן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו