מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות הילדיםליאת07/06/2009
שלום ליאת, אתמול עזרת לי בבחירת שם לבן שנולד לנו (שמענו לעצתך) ורציתי לשאול שאלה נוספת: האם השמות של שני הילדים האחרים שלי מתאימים להם.
הבת: שחר פריידנפלד נולדה ב-9.10.99 בשעה 23:40 (פלוס מינוס כמה דקות). שם אביה צח אברהם פריידנפלד (כולם קוראים לו צחי) ואני אמה, ליאת שטורך פריידנפלד (לא משתמשת ביום יום בשם פריידנפלד).
הבן: יואב שטורך נולד ב- 28.02.07 בשעה 13:57. שם האב איתי שטורך ואני האמא ליאת שטורך.
אני מתייעצת איתך משום שיש לי הרבה בעיות עם הבת.
אשמח אם תוכלי לעזור.
תודה והמשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליאת
ליאת יוגב07/06/2009על יואב מספר הגורל שלו הוא 3 נועד להישאר ילד לתמיד וקיימים כאן חלקים מאד זורמים קלילים , חברותיים , פתוחים אינדבדואליים , אך יחד אם זאת , צדדים הפוחדים ללכת עם כל הצדדים הנפלאים וההרמוניים , שקיימים במרבית אישיותו , הצד היותר בוגר , אחראי רציני , האומר מה פתאום ללכת עם כל הזרימה והפתיחות , ואם כך מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה ... המביא לתוך החיים מצבים של הפתעות .
על ניתוח הבת שחר , העבירי לי השאלה למייל ואנסה לייעץ ולעזור ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)