שמות הילדים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות הילדים
    ליאת
    07/06/2009

שלום ליאת, אתמול עזרת לי בבחירת שם לבן שנולד לנו (שמענו לעצתך) ורציתי לשאול שאלה נוספת: האם השמות של שני הילדים האחרים שלי מתאימים להם.
    הבת: שחר פריידנפלד נולדה ב-9.10.99 בשעה 23:40 (פלוס מינוס כמה דקות). שם אביה צח אברהם פריידנפלד (כולם קוראים לו צחי) ואני אמה, ליאת שטורך פריידנפלד (לא משתמשת ביום יום בשם פריידנפלד).
    הבן: יואב שטורך נולד ב- 28.02.07 בשעה 13:57. שם האב איתי שטורך ואני האמא ליאת שטורך.
    אני מתייעצת איתך משום שיש לי הרבה בעיות עם הבת.
    אשמח אם תוכלי לעזור.
    תודה והמשך יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות הילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת

ליאת יוגב
    07/06/2009

על יואב מספר הגורל שלו הוא 3 נועד להישאר ילד לתמיד וקיימים כאן חלקים מאד זורמים קלילים , חברותיים , פתוחים אינדבדואליים , אך יחד אם זאת , צדדים הפוחדים ללכת עם כל הצדדים הנפלאים וההרמוניים , שקיימים במרבית אישיותו , הצד היותר בוגר , אחראי רציני , האומר מה פתאום ללכת עם כל הזרימה והפתיחות , ואם כך מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה ... המביא לתוך החיים מצבים של הפתעות .
    על ניתוח הבת שחר , העבירי לי השאלה למייל ואנסה לייעץ ולעזור ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו