מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי שם.מרטה21/08/2007
שמי מרטה,ונולדתי בתאריך .20-12-1986,יום שבת ,2 בצהריים.
רציתי לשנות את שמי ל טליה או שיר..אבל לפני כן אני נורא מתלבטת. והאם זה ישפיע על עליי לטובה..או לרעה.אשמח לקבל את חוות דעתך..תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרטה יקרה
צלילה שפיר21/08/2007ניחנת כנראה בקסם אישי יוצא מגדר הרגיל. לפי תאריך הלידה שלך את טיפוס מאד רומנטי, עם טעם טוב בכל מה שקשור באסתטיקה, אולי גם מחוברת היטב למוסיקה.
כדי לייעץ לך לגבי החלפת שם, אני זקוקה ליותר פרטים עליך.
קודם כל שם משפחה, אבל לא פחות מזה, אני צריכה לשמוע ישירות ממך מה מפריע לך בשם הנוכחי. כמו כן אצטרך לדעת אם השם מרטה ניתן לך בארץ, או אולי נולדת בארץ אחרת? והכי חשוב מבחינתי הוא מה את רוצה להשיג באמצעות השם החדש.
בקיצור, הבדיקה מורכבת. אני יכולה לייעץ, אך את זו שבסופו של דבר תצטרכי להחליט עם איזה שם את מתהלכת בעולם.
לייעוץ נוסף - צלילה 3643685 052* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלילה שלום!
מרטה24/08/2007שמי המלא הוא מרטה אהרון, ונולדתי בישראל.השם מרטה מעכב אותי בכל התחומים בחיים,תמיד אני האחרונה,אין לי התקדמות,אני "ניתקעת" במקום.אין לי הצלחה למרבה צערי לא בזוגיות,לא עם החברים,ולא בלימודים.
כל הדברים שאני עושה בחיים הם מסורבלים.אני מרגישה ואני יודעת שאני משקיענית,יש לי את המרץ,ואת החריצות..אך ברגע שמגיע הזמן לקטוף את הפירות, אני בין האחרונים לקטוף..אם בכלל.
אני מעוניינת בשם שיר, או חן.אחד מבין השניים שיתאים לי,ויקדם אותי.אני רוצה להשיג בשם הצלחה,נפש קלילה,להיות נאהבת ואוהבת,ביטחון עצמי,עוצמה,שאפתנות,כריזמטיות.
אלה בעצם דברים שלא הצלחתי לממש עד כה.
האם לשנות את השם מרטה לשם שני?או שלמחוק אותו לבכלל?במידה והשםמרטה ישאר אז יהיה חן מרטה אהרון./שיר מרטה אהרון.
במידה ולא והשם מרטה לא ישאר.אז יהיה חן אהרון/שיר אהרון.
זקוקה לעצתך..אשמח לתגובה חזרה. בתודה מרטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרטה
צלילה שפיר24/08/2007מרטה יקרה
את רק בת 20 ואת רוצה הכל על מגש של כסף?
את שאפתנית ש"חבל על הזמן" ויחד עם זה את רוצה נפש קלילה, להיות אוהבת ונאהבת.
לא אמרתי שאי אפשר, אלא שלפני זה את אמורה ללמוד מי נועדת להיות באמת.
הלימוד הזה לא חייב לקחת חיים שלמים. שינוי שם בהחלט יכול לעזור, אבל זה יעזור יותר אם תהיי מודעת יותר לרגישות המיוחדת שלך. וגם תדעי לשים לב איפה את לעתים מקלקלת לעצמך.
לפי הבדיקה שערכתי, הייתי במקומך מתלבטת בין שני שמות:
שיר מרטה
חן (בלי מרטה)
ואולם ההבדל ביניהם הוא די גדול, ולפני שתחליטי אני ממליצה לך לפרגן לעצמך פגישה פנים אל פנים עם מומחה שיסביר לך ובעיקר ישמע אותך, איך את חולמת את עצמך בעתיד.
אנא זכרי ששינוי שם אינו דבר של מה בכך, הוא אמור לבוא ביחד עם העמקת המודעות בעצמך, אחרת השם החדש יישאר רק על הנייר.
אשמח לייעץ לך בהמשך, אפשר גם במייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)


