מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתשני07/06/2009
שלום,
בתאריך 4/5/09 בשעה 15:45 נולדה לי תינוקת מקסימה.
אציין כי הילדה נולדה לאחר שנתיים של מאמצים להיכנס להריון.
אשמח לעזרתך בבחירת שם. כרגע מה שעומד על הפרק זה השם ליאן( לי- אלוהים נתן).
שמות נוספים שבאים בחשבון הם:גיא, גאיה, רומי ויהלי.
בנוסף אני מעוניינת להוסיף בת|ז שם שני- אושר.
אשמח לקבל את עזרתך.
תודה מראש,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף חשוב
שני07/06/2009שם המשפחה שלנו הוא משה. שם אביה של ליאן הוא אברהם ושמי שני.
תודה רבה ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב08/06/2009אז ראשית אציין את כי מספר הגורל של ביתך הינו 2, מספר המייצג צורך רב בזוגיות שיתוף הרמוניה בילדות חשוב לתמוך ולעודד באופן מיוחד , לא לשלוח להיות מספר 1 כי נועדה להיות 2 כאשר 3 שמות שבחרת נותנים שם פרטי 1 , ליאן גאיה ויהלי , השם ליאן נותן מפה חרדתית , ולכן ממש לא הייתי בוחרת בשם זה , השם גאיה ויהלי נותנים את אותה מפה בדיוק , כמו לראות צדדים רכים מבפנים מול חלקים יותר רציניים בוגרים מבחוץ , מי שיכירה מבחוץ לא תמיד יכיר אותה מבפנים , כאשר העולם הפנימי מאד רגיש .
מעבר לכך , קיימת כאן מפה שמראה על יכולת לקחת אחריות רבה בדרך החיים , לכך תיקלע , כאשר השם המלא הינו 4 , גם אם הפנים יותר רגש . שני השמות יהלי וגאיה הם העדיפים על פני כל השמות הנבחרים , המפה במקרה של רומי יוצרת מפה קרמטית , לכן ממש לא נכון לבחור בזה השם .
על פי השם גיא קיימת מפה של הדחקה לעולם הרגשות , לא לבחור .
נשארו אם כן שתי האפשרויות יהלי או גאיה , לשיקולכם .
אלא אם כן קיימות אופציות נוספות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)