נוגה מיה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• נוגה מיה
    קרן והדס
    08/06/2009

שלום ליאת,

אני כותבת בשם חברה שלי שילדה אתמול בבוקר.
    התינוקת נולדה ב- 7.6.2009 בשעה 6:22 בבוקר. החברים שבשמם אני כותבת, נותנים שני שמות פרטיים.
    השם שהם ביקשו לבדוק הוא נוגה מיה. שם המשפחה שלהם הוא: גלר.

תודה,
    הדס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגה מיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדס

ליאת יוגב
    08/06/2009

השם מיה יוצר מפה הרמונית ונפלאה , מספר הגורל של התינוקת הוא 6 , המדגיש צורך באהבה משפחה , הרמוניה , מתוך השם מיה מתקבלת מפה מאד נעימה , יכולת הבנה נתינה , ביטוי יצירתיות . נפלא . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה

קרן והדס
    09/06/2009

הי ליאת,

תודה על התגובה המהירה.
    רציתי לדעת מה דעתך על השם שמכיל את שני השמות הפרטיים נוגה ומיה. איך הצירוף ביניהם? האם נוגה טוב כשם ראשון לפני מיה?

יום נעים,
    הדס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדס

ליאת יוגב
    09/06/2009

ניתוח המפה נעשה על פי השם מיה , ובמקרה של השם מיה גלר , מתקבלת מפה הרמונית , כך שאין כל צורך להוסיף השם נוגה , מיותר לחלוטין .
    גם לא כשם שני ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו