מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לביתימיטל ארז12/06/2009
שלום . ביתי נולדה בתאריך 9/6/09 שעה 19:45. מדובר בבת שנולדה אחרי שני בנים(אחים גדולים).
שמי מיטל ושם בעלי רונן. מועד לידתה הוא יומיים לפני יום הולדתי. בנוסף הספרה 3 ו-9 מופיעות מס' פעמים במספר הזהות שלה(אינני יודעת אם יש לכך משמעות).
אנו מתלבטים בין מס' שמות: ענבר (עדיפות גבוהה), יערה, הילי, רומי, ניצן. אודה לך אם תוכלי לייעץ לנו בבחירת השם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטל
ליאת יוגב13/06/2009מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו ארז , הרי תשובתי :-
השם ענבר , מקבל מפה נוקשה מדי, בשילוב מספרים גבריים , מדובר בבת...
השם יערה , כנ"ל , לא מומלץ .
השם הילי , יכול להיות לא רע , שאפתנות רבה , מול צדדים מרככים משהו , בזכות השם המלא =2
ואם כך הולך בהרמוניה , עם ה-8 שהוא מספר הגורל , ה-8 מטרתי שאפתני , כוחני, פרקטי מעשי תכליתיות רבה ... בהחלט אפשרי -הילי .
השם רומי , יכול ליצור יכולת הסתגלות , תימרון , הרבה פעלתנות ואקשן , כשכלפי חוץ , חשוב יהיה לה להיראות יותר נעימה ורכה , משפחתית , אפשרי בהחלט , בשל יכולת ההישרדות ,והתימרון ,
השם ניצן פחות מומלץ . לשיקולך כמובן .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הוועצות לגבי בחירת שם לבת
מיטל ארז13/06/2009האם יש שמות שהיית ממליצה לנו לבחור?
בנוסף מה דעתך לגבי השמות: שי-לי, נטע, קרן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה...
מיטל ארז13/06/2009רציתי גם להוועץ לגבי השם דניאל - מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיטל
ליאת יוגב13/06/2009מבין השמות הנוספים שהצעת , השמות דניאל , או שי לי , הם שמות נפלאים .
המפה על פי השם דניאל , מפה שיש בה צדדים חזקים , דומיננטייים , מול מספרים מרככים , נשיים , מבטאים . ובקיצור נפלאים .
השם שי לי , מקבל מפה שיש בה מספרים מבטאים ,פשרניים ,רכים צדדים מנהיגותיים , אך גם פשרנות רבה , אם ריכוך מסויים ,
הקושי ביחס לשם דניאל , זו העובדה שהשם הפרטי שי לי = 8 ויתכן שהדברים הולכים ביתר עיכוב ביחס לשם דניאל . אך בכל זאת לא יכולה להיות בטוחה בהערה זו עד הסוף , כבר ראיתי מצבים שגם השם הפרטי וגם הגורל נותנים 8 והחיים זורמים מיטיבים ונפלאים , לא בטוח לי שלגמרי לא הייתי הולכת על האופציה של השם שי לי , לשיקולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)