החלפת שם לתינוק בן שבעה חודשים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שם לתינוק בן שבעה חודשים
    רוני
    12/06/2009

שלום רב
    אני ילדתי את בני בתאריך 10/11/2008 בשעה 16:21 בשל וויכוחים בנינו על בחירת שם קראתי לו יונתן למרות שכל ההריון חשבתי לקרוא לו רז.
    והיום בני בן שבעה חודשים ואני לא קוראת לו בשם בכלל, כי לא מתחברת ליונתן, מה עלי לעשות ?
    האם כדי להחליף מיונתן לרז?
    שם משפחה מוזס נכון להיום (שם משפחה של אביו).
    וברצוני גם להחליף את שם משפחתו לרמון(שם משפחתי).
    האם להחליף את שם משפחתו גם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני

ליאת יוגב
    13/06/2009

כאשר נבחר שם לתינוק , אפשר ניתוח המפה יהיה , גם בעוד 50 שנה לשם הנבחר ...
    כלומר , 80% מערך מפתו של האדם , זוהי המפה הראשונה שנולד .
    כשבהחלט חשוב שאמא תתחבר לבחירת השם ... ואם כך מאד חשוב שתאהבי השם שנותנת לבנך

על פי השם יונתן מוזס , מתקבלת מפה מאד פרקטית מעשית ,אחראית , רצינית , סגירות רגשית במידה רבה . כך המפה.
    השם רז מוזס , ממש לא מומלץ , מאחר ומתקבלת מפה קונפליקטית , בין הגורל =4 לבין השם המלא 5 ואם כך , בעייתי במיוחד . כאשר ה-4 זקוק לבטחון יציבות , מסגרות בטוחות , מול זה ה-5 חייב ריגושים עניין סקרנות , תנועה , ועוד . ואם כך ,מה רוצה ?? אם מה ללכת .
    השם רז רמון , יכול להיות מתאים יותר , כאשר כל מספרי המפה מספרים זוגיים , הרמוניים , שוב מספר השם המלא הינו 8 , כך שיכול להיות נפלא , כי מרבית מספרי המפה - לא משתנים , ואם כך אוהבת .. מה גם שקיימים מספרים יותר רכים, בזכות השם רז רמון .
    שוב , מאחר ולא מתחברת לשם , חשוב לבחור בשם שאוהבת....
    דרך צלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

רוני
    21/06/2009

תוכלי לעזור גם עם שם יונתן רמון?האם מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

רוני
    21/06/2009

המון תודה על ההסבר , הייתי רוצה לדעת במידה ואני מחליפה ליונתן רמון מה קורה?
    מוזס שם משפחתו של בעלי ורמון שלי השאלה שלי עד כמה מקובל לבחור לילד שם משפחה של אימו במקום שם משפחתו של אבא.
    לא הייתי רוצה להפוך אותו למוזר בחברה.
    המון תודה שוב על תשובתך המדוייקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ליאת יוגב
    21/06/2009

במידה ובכל זאת מחליטה על השם יונתן , כפי שנבחר , מדוע צריך אם כך , לשנות את שם המשפחה ?
    האמת שצירוף המספרים במקרה של יונתן מוזס , מספרים המתעסקים יותר בקטנות , פרטים ,מול ה-8 השאפתן השגי פרקטי מעשי , מה שיכול ליצור מפת חנק ,
    היי שלמה בבחירת השם יונתן , לא נראה לי נכון לשנות את שם משפחתו , אלא אם כן , לא ממש אוהבת את השם הפרטי . ואז צריך לבחון מחדש , לאיזה שם עדיף ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין אין שם-צריכה את עזרתך

רוני
    04/10/2009

שלום ליאת
    עדיין אין לו שם זה כבר מציק לי כי אי אפשר להמשיך ככה יותר, חייבים שם.
    אני בכל מקרה מחליפה את שם משפחתו לרמון עם זה אני שלמה אבל מה אני עושה שאין לי שם פרטי?
    כאן אני רוצה להביא עוד כמה שמות ולראות מה המלצתך והם:
    רז
    רוי
    רואי
    רועי
    ראיין
    איתי
    ובמקרה של חוסר בררה אני אקרא לו יונתן
    כל המלצה יתקבל בשמחה
    עוד מעט הוא בן שנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ליאת יוגב
    04/10/2009

זו שאלה מעניינת מדוע לשנות גם את שמו הפרטי וגם את שם המשפחה ??
    על כל פנים בהתייחסות לשם המשפחה רמון , השם רז הוא השם היותר מומלץ מכל השמות שהצעת .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו