שם בני

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם בני
    ida
    13/06/2009

שלום רב

בני השני, נולד ב 26.04.09 בשעה 24:15 של תחילת יום זה(מוצא"ש)
    ונקרא בשם: אופק פאר, משפחה: שלומי.
    כולם קוראים לו אופק ורק אני (ולפעמים סבא וסבתא) מציינים גם את השם השני יחד עם הראשון, מדי פעם(פעם ביום לערך).

בני הראשון נולד ב 01.09.07 בשעה 13:30 בצהריי יום שבת
    ונקרא בשם: ליאב טוהר ,משפחה: שלומי.
    כולם קוראים לו ליאב ובשם השני רק אני קוראת לו (ולפעמים סבא וסבתא).

הייתי שמחה לשמוע האם השם מתאים ומה זה אומר לגביהם.

תודה מראש
    עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם בני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ida

ליאת יוגב
    14/06/2009

מתוך הבנה ,שכשבחרת את השמות לבנייך , התכוונת לשם הראשון אופק וליאב , ולא לשמות השניים המצויינים בת.ז . זו התייחסותי , במידה והתכוונת לשני השמות , לכל אחד מהם , תקני אותי ...
    אופק שלומי , מספר הגורל שלו הינו 5 מספר המציין צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה ותנועה .
    זהו עולם הצרכים שלו , חשוב יהיה לשלוח אותו לספורט , כאשר קיימים צדדים מאד דינמיים פעלתניים , מול צד אחר שהוא יכולת בכיוון ההרמוני ביתי ומשפחתי .
    המפה של ליאב מציינת צדדים מנהיגותיים , צורך להוביל , להיות דומיננטי , מול חלק אחר שהינו ביתי הרמוני ומשפחתי ,
    מאחר ובבחירת שני השמות , מספר השם הפרטי גם ליאב וגם אופק = 7 משום כך , מספר השם המלא של שני הבנים =6 מה שמדגיש צדדים משפחתיים במיוחד . הרמוניים , ביתיים , נעימים .
    כאשר בילדות , אין ספק שיקלטו אותך , כאימם , רוצה אותם , ילדים חכמים ומושלמים ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו