מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שםירון18/06/2009
שלום רב
בתי נולדה ב 1.6.09 בשעה 21.00
שמי מורן ובעלי ירון שם משפחה אביעד דסקלו
נשמח לקבל יעוץ איזה שם הכי מתאים ליהיא ליאה ואגם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורן
ליאת יוגב18/06/2009מבין השמות שהצעת , אין ספק שהשמות המומלצים הינם ליאה , או ליהי , ללא א ,
זאת מאחר ומתקבלת מפה מאד הרמונית , כאשר מספר הגורל הינו 9 כך גם השם המלא , ואם כך דגש על ה-9 , שיש בו נתינה הבנה , רצון לבגדול , ועוד , כמו כן מתקבל גם מספר 6 , שהינו הרמוני במיוחד עם המספר 9 ,
השם ליהיא - יוצר מפה קרמטית , קרמה= תיקון על חיים קודמים , קרמה 16- שיעור במערכות יחסים , קרמה 19- מצבים קורבניים בתוך החיים .
כך גם במקרה של השם אגם , מתקבל שם מלא 16-7
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ירון18/06/2009רציתי לדעת גם בקשר לשם ליאל אם תוכלי להגיד לי אם הוא מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ירון18/06/2009וגם בקשר לשם ליאה מה עדיף ליה או ליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב19/06/2009השם ליה אפשרי גם כן , המפה המתקבלת על פי ליה , צורך בחופש ריגוש , ענייןן רב דינימיות , מול חלקים פרקטיים מאד .
השם ליאה גם הוא אפשרי , יוצר מפה שיש בה צדדים יותר רכים , יכולת הבנה נפלאה .
השם ליאל - לא מומלץ . בשל העובדה שנותן מספר קרמה 16-7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון20/06/2009תודה רבה
יש לי עוד שתי שמות שרציתי לדעת אם הם מתאימים
לינוי ונופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב20/06/2009בחירת השם נופר יכולה להתאים , זאת כאשר מספר הגורל הינו 9 ,
מספר המציין יכולת הבנה נתינה , מספר של צורך לתקן העולם ... ועוד
המפה המתקבלת בבחירת השם נופר , מפה נשית רגשית , מפה שיש בה עולם צרכים
לכיוון החופש , מול זה יכולות בכיוון הזוגי שותפי , כאשר השם המלא הינו 11-2 ואם כך
אפשר לראות את כל המפה גם בכיוון האי זוגי ,ה-11 הינו מספר אי זוגי , גם כי אפשר שתיקח אותו לכיוון ה-2 ולא 11 ואם כך צדדים מאד אינדבדואליים , כאשר גם יום הלידה 1 , ואם כך מספרים אי זוגיים , אלא שחשוב יהיה לה להיראות מאד הרמונית משפחתית זוגית , ולא פעם מה שנקרא פחות לקבל את הצדדים הפרטיים הקיימים בי . ואם כך פחות קבלה עצמית
ובכל זאת המפה בהחלט טובה , כאשר המספרים הינם מספרים רכים, נשיים , יכולת הבנה ,
סקרנות רבה , ועוד . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
ירון21/06/2009ענית לי על השם נופר אבל על לינוי לא רשמת לי
אודה לך אם תגידי לי גם על השם לינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב22/06/2009בהחלט ראיתי את צירוף המספרים המתקבל מתוך השם לינוי , אך מאחר ומתקבל מספר קרמטי - שיוצר בעייתיות בחיים אלה ....משום כך לא התייחסתי לשם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ירון25/06/2009הייתי רוצה לדעת גם אם השם ליאן מתאים
שם משפחה אביעד דסקלו
תאריך לידה 1.6.09* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב25/06/2009השם ליאן יכול בהחלט להתאים , כאשר המפה המתקבלת היא מפה מנהיגותית , חזקה , עוצמתית , יכולות ניהול התואמות לצורך הפנימי שלה , מספר 1 דומיננטי ללא ספק , יש משהו במפה שהולך עם יתר מספרים גבריים , 1 דומיננטי , ואם כך יכול ליצור בעייתיות לימים , ובכל זאת מפה מאד הרמונית . חזקה , מרשימה , ועוד .
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון26/06/2009המספר 1 זה יוצא עם השם משפחה אביעד דסקלו
או רק השם הפרטי זה יוצא מספר 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב27/06/2009אכן המספר 1 דומיננטי במיוחד , 70% מערך המפה =1 , וממש לא חשוב דרך החישוב , אך האמיני לי שלא טועה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון27/06/2009אני מאד אוהבת את השם ליאן
אבל רשמת שבמפה זה נותן מספרים גבריים ובעיתיות בהמשך מה זה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק
ירון27/06/2009ורציתי לדעת גם איזה שם אני יכולה להוסיף לשם ליאן
שהמפה תהיה יותר טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ירון30/06/2009תודה רבה על התשובות
רק רציתי לדעת עוד דבר אחד
בעלי ואני כל אחד רוצה שם אחר מה היית ממליצה
ליאן או מאי (מאיי)
פשוט על ליאן אמרת שזה נוטה למספרים גבריים
אשמח לתשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנכדי קוראים ראם
רותי25/06/2009לנכדי קוראים "ראם". קצת מאוחר לשנות כי הוא כבר כמעט בן 3. בכל זאת הייתי שמחה לדעת מה זה אומר בנומרולוגיה
רותי
ליאת יוגב27/06/2009כדי להתייחס לשם חייבת לקבל נתונים נוספים- תאריך לידה שם משפחה .
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)