התלבטות בין שני שמות לבן שנולד

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שני שמות לבן שנולד
    ורד שטבינסקי
    27/06/2009

היי
    שמי ורד
    שם האב : תומר צדוק , אם : ורד שטבינסקי
    נולד השבוע ב 23.6.09 בשעה 12:34 בצהריים
    נולד בניתוח קיסרי לא מתוכנן
    התלבטות בין אלון לבין אמיר
    אשמח לשמוע את דעתך ,
    אם אפשר בדחיפות .

תודה מראש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד

ליאת יוגב
    27/06/2009

החישוב שלי הוא על פי שם המשפחה צדוק , במידה ושם המשפחה אחר ציינו זאת . מאחר וקיימת חשיבות רבה לשם המשפחה שאליו נולד התינוק .
    ואם כך , השם אמיר צדוק מקבל מפה שלפיה המספרים יכולים להיות מאד הרמוניים מספרי 22-4 8 ו-1 שנחשבים למספרים הרמוניים האחד עם השני , מספרים גבריים , מנהיגותיים , אלא שכאן מתקבלת מפה שיש בה פחות קבלה עצמית ,כאשר כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות יותר רך רגשי ושלו מול כל חלקי המפה , ואם כך כמו לראות שפחות יקבל עצמו , אם אני צריך להראות משהו אחר ממי שאני סימן , שלא מקבל את מי שאני . בעייתי משהו .
    השם אלון צדוק מקבל מפה שיש בה מספר קרמה 13-4 ואם כך לא לבחור בזה השם , קרמה היוצר מצבים של חוסר שביעות רצון והרגשת תקיעות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה צדוק , , אם כך

ורד שטבינסקי
    27/06/2009

אם כך אולי לך יש לך הצעה
    כי שני השמות האלה הם היידים שהגענו להסכמה ....
    מחפש שמות בסגנון הזה , לא מיושנים או מתחכמים
    בלי סיומת של אל כמו מיכאל
    אשמח לשמוע הצעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד

ליאת יוגב
    27/06/2009

אם תבחנו את תשובותי לאורך הדרך , בודאי , שלא תוכלו למצוא , שאי פעם יעצתי למי מהפונים אלי , באיזה שם כדאי לבחור ... כי נוכל לתת כאן רשימה למשך היומיים הקרובים .....
    נסו להתחבר לשמות שאוהבים הציעו ואהיה בשבילכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו