ליעם או לי-שי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ליעם או לי-שי
    דקל
    27/06/2009

שלום שמי דקל
    ולאשתי קוראים גלית ,שם המשפחה הוא אשטון
    בני נולד ב 23.6.2009 ב00:09 ויש שני שמות שאני מתלבט לגביהם ליעם או לי-שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליעם או לי-שי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקל

ליאת יוגב
    27/06/2009

בין שני השמות , אין ספק שהשם ליעם הוא המומלץ , כאשר מספר הגורל הינו 22- מספר המייצג הצורך בבטחון יציבות , מספר 22=4 בילדות מאד חשוב להקנות הבטחון ,כאשר בהמשך ה-22 יכול ללכת לכיוון עוצמתי , כריזמטי , מנהיגותי , כאשר העולם הפנימי מייצג צדדים יותר פרקטיים מעשיים , סגירות במידה רבה , בהמשך אפשרות רבה לביטוי עצמי , כי אלה כישוריו , יכולות לכיוון ביטוי , גם רגשי ,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקל

ליאת יוגב
    27/06/2009

השם לי-שי יוצר מפה קונפליקטית , מאד מאד בעייתית , לא לבחור בו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי השמות הבאים

דקל
    28/06/2009

שביט או שובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקל

ליאת יוגב
    30/06/2009

מבין השמות שביט או שובל , השם שובל יוצר מפה שיש בה מצד אחד מספרים זוגיים , הרמוניים , אך מתקבלת מפה קרמטית מספר 13-4 ומשום כך לא אוכל להמליץ על השם ,קרמה 13- משמעותה ,הרגשה של חוסר שביעות רצון , תקיעות ונעילות מחשבתית ,
    השם שביט , מקבל מפה שיש בה חלקים מעשיים פרקטיים , בשילוב יכולת ביטויית , גם אם העולם הפנימי יותר סגור , יהיה צד שילמד לבטא עצמו .
    עדיף על פני השם שובל .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו