מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליעם או לי-שידקל27/06/2009
שלום שמי דקל
ולאשתי קוראים גלית ,שם המשפחה הוא אשטון
בני נולד ב 23.6.2009 ב00:09 ויש שני שמות שאני מתלבט לגביהם ליעם או לי-שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקל
ליאת יוגב27/06/2009בין שני השמות , אין ספק שהשם ליעם הוא המומלץ , כאשר מספר הגורל הינו 22- מספר המייצג הצורך בבטחון יציבות , מספר 22=4 בילדות מאד חשוב להקנות הבטחון ,כאשר בהמשך ה-22 יכול ללכת לכיוון עוצמתי , כריזמטי , מנהיגותי , כאשר העולם הפנימי מייצג צדדים יותר פרקטיים מעשיים , סגירות במידה רבה , בהמשך אפשרות רבה לביטוי עצמי , כי אלה כישוריו , יכולות לכיוון ביטוי , גם רגשי ,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקל
ליאת יוגב27/06/2009השם לי-שי יוצר מפה קונפליקטית , מאד מאד בעייתית , לא לבחור בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי השמות הבאים
דקל28/06/2009שביט או שובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקל
ליאת יוגב30/06/2009מבין השמות שביט או שובל , השם שובל יוצר מפה שיש בה מצד אחד מספרים זוגיים , הרמוניים , אך מתקבלת מפה קרמטית מספר 13-4 ומשום כך לא אוכל להמליץ על השם ,קרמה 13- משמעותה ,הרגשה של חוסר שביעות רצון , תקיעות ונעילות מחשבתית ,
השם שביט , מקבל מפה שיש בה חלקים מעשיים פרקטיים , בשילוב יכולת ביטויית , גם אם העולם הפנימי יותר סגור , יהיה צד שילמד לבטא עצמו .
עדיף על פני השם שובל .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)