יהלי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• יהלי
    חסויה
    02/07/2009

היי
    ביתי נולדה בתאריך 26.6.09 בשעה 15:45, היא נולדה פגה במשקל של קילו בערך ואני רוצה לבחור לה שם מיוחד, השם שלי הוא ליאת והמשפחה תהילה (מופיע בתעודת זהות: תהלה), יש לקחת בחשבון שכנראה אחליף את שם המשפחה.
    מה דעתך על השם יהלי? (הכוונה ל: יה-לי)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יהלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יהלי

ליאת יוגב
    02/07/2009

נכון לעכשיו אתייחס לשם המשפחה תהילה , כפי שמשתמשים ביום יום ופחות על פי איך רשום על ידי הפקיד במשרד הפנים ,
    כאשר מספר הגורל של התינוקת הינו 7 - מספר המייצג צדדים פרטיים , אינדבדואליים , עומק איכות דרישה לשלמות ,
    מול זה השם יהלי תהילה , מקבל מפה שיש בה צדדים מאד פרטיים לבדיים , בכל משמעות , כאשר כל מספרי המפה הולכים מאד לכיוון פרטי , בעיקר מספרי 1 ו-7 כל כך דומיננטיים , ואם כך , תעדיף את הצד הפרטי במיוחד ....
    א. לא נראה לי שאת שואלת האם כדאי ? כי בעצם בחרת בשם
    ב. ההתיחסות היא מאד לשם הראשון שהאדם נולד אליו , גם אם במהלך הדרך תחליטי על שינוי שם המשפחה 80% מערך מפתו של האדם , זו המפה הראשונה אליה נולד .
    ג. קיימים צדדים מאד פרטיים עם קצב מאד איטי , מול הדרישה להגיע להצליח להנהיג . כשהפנים נבהל מזה משהו .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהלי

חסויה
    05/07/2009

היי ליאת
    לא הבנתי כלל את סעיף ג- מה זאת אומרת צדדים פרטיים עם התפתחות בקצב איטי..לא הבנתי בכלל..
    דבר נוסף- לא החלטתי כלל עדיין על השם. אני מתלבטת ולכן מתייעצת.
    האם השם יהלי מתאים?

איך הגעת למספר 7? איך מחשבים גורל?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה

ליאת יוגב
    06/07/2009

את מספר הגורל מקבלים על ידי חיבור כל מספרי תאריך הלידה
    ואם כך ה-26.6.2009 נחבר הכל ונקבל 7 , כל מספרי המפה פרטיים הכוונה למספרים אי זוגיים , כאשר מפה אי זוגית מדברת על צדדים מאד אינדבדואליים , אדם ההולך על פי דרכו המיוחדת , ופחות על פי נורמות ועל פי מה שמקובל , זה בסדר , אלא שמספרי 7 ו-1 הם המספרים הכי לבדיים , ועד כמה היינו רוצים לתת לילדינו את היתר לבדיות , במשמעות שזהו הצורך הכי חזק בעבורם ?
    לכן פחות המלצתי על השם , גם כי המפה הרמונית בכללותה , אך לשיקולך .
    קיימים גם צדדים שיש בהם צורך בקצב איטי יותר שזהו ה-7 , 7 במהותו מאופיין בצד הכבד יותר איטי , רציני בוגר , מול זה המספרים האחרים שהינם 9 ו-1 מדגישים ומראים על קצב מסוג שונה ,מהיר הרבה יותר ואם כך , זוהי ללא ספק תהיה הדרישה של הסובבים אותה , הורים מורים וכל השאר , כשהפנים זקוק למשהו אחר , מבחינת הקצב .וכאן נשאלת השאלה עד כמה נותנים לי להיות את מה שנועדתי ?
    מקווה שברורה יותר , אם צריכה לדבר איתי , ברצון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם נוסף

חסויה
    09/07/2009

היי ליאת,
    מה דעתך על השם נויה?

לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה

ליאת יוגב
    09/07/2009

השם נויה בעייתי במיוחד , קונפליקט בין מספרי 5 ל-7 בלבול , כעסים עצורים רגשות קשים , לא לבחור בו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    12/07/2009

אני חייבת כבר לבחור לה שם!!!
    מה דעתך על השמות: דפנה, ליהי, מאיה, גליה?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה

ליאת יוגב
    12/07/2009

מבין השמות השם היותר מומלץ הינו מאיה , גם כי נוצרת כאן מפה שיש בה חלקים נוקשים בצד הפנימי שבה , מה שנקרא במהות , נוקשות אובססיביות , מול חלקים יותר מרככים , יכולת הבנה רבה .
    צדדים מופנמים , מול עד כמה הרצון שלה לראות עצמה יותר פתוחה זורמת . ואם כך פחד מלקבל עצמה , בעולם הכל כך מופנם סגור .
    כל שאר השמות, פחות מומלצים .
    כאשר מתחילים "להתקשות " מזמינה להתקשר . לבחירתכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו