מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יהליחסויה02/07/2009
היי
ביתי נולדה בתאריך 26.6.09 בשעה 15:45, היא נולדה פגה במשקל של קילו בערך ואני רוצה לבחור לה שם מיוחד, השם שלי הוא ליאת והמשפחה תהילה (מופיע בתעודת זהות: תהלה), יש לקחת בחשבון שכנראה אחליף את שם המשפחה.
מה דעתך על השם יהלי? (הכוונה ל: יה-לי)
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יהלי
ליאת יוגב02/07/2009נכון לעכשיו אתייחס לשם המשפחה תהילה , כפי שמשתמשים ביום יום ופחות על פי איך רשום על ידי הפקיד במשרד הפנים ,
כאשר מספר הגורל של התינוקת הינו 7 - מספר המייצג צדדים פרטיים , אינדבדואליים , עומק איכות דרישה לשלמות ,
מול זה השם יהלי תהילה , מקבל מפה שיש בה צדדים מאד פרטיים לבדיים , בכל משמעות , כאשר כל מספרי המפה הולכים מאד לכיוון פרטי , בעיקר מספרי 1 ו-7 כל כך דומיננטיים , ואם כך , תעדיף את הצד הפרטי במיוחד ....
א. לא נראה לי שאת שואלת האם כדאי ? כי בעצם בחרת בשם
ב. ההתיחסות היא מאד לשם הראשון שהאדם נולד אליו , גם אם במהלך הדרך תחליטי על שינוי שם המשפחה 80% מערך מפתו של האדם , זו המפה הראשונה אליה נולד .
ג. קיימים צדדים מאד פרטיים עם קצב מאד איטי , מול הדרישה להגיע להצליח להנהיג . כשהפנים נבהל מזה משהו .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהלי
חסויה05/07/2009היי ליאת
לא הבנתי כלל את סעיף ג- מה זאת אומרת צדדים פרטיים עם התפתחות בקצב איטי..לא הבנתי בכלל..
דבר נוסף- לא החלטתי כלל עדיין על השם. אני מתלבטת ולכן מתייעצת.
האם השם יהלי מתאים?
איך הגעת למספר 7? איך מחשבים גורל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסויה
ליאת יוגב06/07/2009את מספר הגורל מקבלים על ידי חיבור כל מספרי תאריך הלידה
ואם כך ה-26.6.2009 נחבר הכל ונקבל 7 , כל מספרי המפה פרטיים הכוונה למספרים אי זוגיים , כאשר מפה אי זוגית מדברת על צדדים מאד אינדבדואליים , אדם ההולך על פי דרכו המיוחדת , ופחות על פי נורמות ועל פי מה שמקובל , זה בסדר , אלא שמספרי 7 ו-1 הם המספרים הכי לבדיים , ועד כמה היינו רוצים לתת לילדינו את היתר לבדיות , במשמעות שזהו הצורך הכי חזק בעבורם ?
לכן פחות המלצתי על השם , גם כי המפה הרמונית בכללותה , אך לשיקולך .
קיימים גם צדדים שיש בהם צורך בקצב איטי יותר שזהו ה-7 , 7 במהותו מאופיין בצד הכבד יותר איטי , רציני בוגר , מול זה המספרים האחרים שהינם 9 ו-1 מדגישים ומראים על קצב מסוג שונה ,מהיר הרבה יותר ואם כך , זוהי ללא ספק תהיה הדרישה של הסובבים אותה , הורים מורים וכל השאר , כשהפנים זקוק למשהו אחר , מבחינת הקצב .וכאן נשאלת השאלה עד כמה נותנים לי להיות את מה שנועדתי ?
מקווה שברורה יותר , אם צריכה לדבר איתי , ברצון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
חסויה09/07/2009היי ליאת,
מה דעתך על השם נויה?
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסויה
ליאת יוגב09/07/2009השם נויה בעייתי במיוחד , קונפליקט בין מספרי 5 ל-7 בלבול , כעסים עצורים רגשות קשים , לא לבחור בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה12/07/2009אני חייבת כבר לבחור לה שם!!!
מה דעתך על השמות: דפנה, ליהי, מאיה, גליה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חסויה
ליאת יוגב12/07/2009מבין השמות השם היותר מומלץ הינו מאיה , גם כי נוצרת כאן מפה שיש בה חלקים נוקשים בצד הפנימי שבה , מה שנקרא במהות , נוקשות אובססיביות , מול חלקים יותר מרככים , יכולת הבנה רבה .
צדדים מופנמים , מול עד כמה הרצון שלה לראות עצמה יותר פתוחה זורמת . ואם כך פחד מלקבל עצמה , בעולם הכל כך מופנם סגור .
כל שאר השמות, פחות מומלצים .
כאשר מתחילים "להתקשות " מזמינה להתקשר . לבחירתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)