מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטת בין 3שמותהריונית25/08/2007
אני בחודש שישי, הריון שני. יש לי בן שנקרא איתי. אני מצפה לבן נוסף ב-22.11 ומתלבטת בין השם עדי, שאותו אני אוהבת, אבל: פירוש השם הרי הוא תכשיט (שם עצם זכר). האם העובדה שהשם עדי נפוץ בקרב בנות הופך אותו לשם פחות רצוי לבן מההיבט הדתי? (הרי לא ממליצים לתת לבן שם נקבי וההיפך).
השם השני הוא יונתן- אלא שהוא נדוש ביותר. אך עדיין יפה בעיני...
ומה לגבי עינב? גם נשי מדי?
אציין כי להיבט הדתי קיימת חשיבות רבה בעיני, אף כי אינני דתיה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להריונית
צלילה שפיר26/08/2007הריונית יקרה
כיום כבר כמעט שאין הבחנה בין שמות של בנים לשמות של בנות, כך שאני מאמינה שעד שהבן יגדל המשמעות של ההפרדה הזו תלך ותקטן.
אינני יכולה לענות לך לגבי ההיבט הדתי, כי אני לא מספיק יודעת בנושא זה. אם זה חשוב לך, אני ממליצה שתפני לרב שמקובל עליך
לגבי השמות שנתת – בעבר עדי היה דווקא שם של בן, ורק אחר כך התחילו לקרוא כך לבנות
לגבי שמות נדושים – הרבה שמות חדשניים הופכים עם הזמן לנדושים, וקשה לצפות איזה שם יהפוך נדוש.
אני מציעה לך שעד הלידה תכיני רשימה של שמות שאת אוהבת, ומקווה בשבילך שלאחר הלידה תדעי בעצמך איזה שם הכי מתאים לבנך
הייתי מציעה לך לערב כמה שפחות סיבות והסברים לבחירה, וגם כמה שפחות יועצים, פשוט לבחור ממקום נקי מה שנראה לך מתאים לתינוקך, כמובן שהשם צריך להיות מקובל על האב.
אם תזדקקי לעוד עצה אני אשמח לעזור אחרי הלידה
בהצלחה, צלילה 685 643 3 052 1715 639 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)