מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתלאי06/07/2009
שלום,
נולדה לנו בת בשעה טובה.
בתנו נולדה ביום ראשון, 28.6.09 בשעה 17:32 .
שמי הוא: לילך ( 7.9.74), שם בעלי: אהרון ( 14.2.72) . שם משפחה: ספיר
אנחנו מזה שבוע מתלבטים בין מספר שמות:
המועדף עלינו: מיקה- קונוטציה לשמו של אבי אשר הוא חולה אונקולוגי, בן 64, הוא ציפה לבן ולהיות הסנדק, לכן היה חשוב לי להעניק שם לילדה אשר מזכיר את שמו בתעודת הזהות: בלבד - מישה, ביום יום הוא נקרא משיח, משה. האם השם מיקה מתאים?
שמות נוספים הם: אלה, אלית ( מלשון אל), יהלי, אופיר.
אם יש שמות נוספים מומלצים לפי שמותינו ולפי תאריך הלידה של הילדה נשמח לקבל.
שמות ילדינו הנוספים הם: לירון17.3.01 ( בת) עילאי 27.10.05(בן)
נשמח לקבל תשובה במהה,
אנחנו כבר רוצים לקרוא בשמה.
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאי
ליאת יוגב06/07/2009מספר הגורל של התינוקת הוא 9 - מספר המייצג צדדים מנהיגותיים , מה גם שיום הלידה =1 המדגיש עוד יותר התכונה הנ"ל , רצון לבגדול , טוב הבנה נתינה , צורך במרחבים , כאשר מבין השמות המוצעים , מיקה - לא מומלץ , זאת מאחר ומתקבל שם מלא 19-1 היוצר מצבים קורבניים בתוך החיים, 19-מספר קרמה בעייתי במיוחד , תיקון על חיים קודמים , לא פעם הרגשת עליונות , או לחילופין נחיתות מסכנות ועוד . לא לבחור בו .
השמות אלית או יהלי , הם השמות המקבלים מפות הרמוניות .
השם אלית , יוצר מפה מלאת אקשן עניין היסחפות פעלתנות , מפה הרמונית במיוחד ונפלאה .
השם יהלי גם הוא אפשרי , מתקבלת מפה מנהיגותית , שאפתנית חזקה , מטרתית ורצון לבגדול .
לשיקולכם .
השמות האחרים גם נבחנו - לא מתאימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך - בחירת שם לתינוקת
לאי07/07/2009ראשית, תודה על היענותך המהירה.
שנית, למרות שהשם האהוב עלינו היה מיקה, החלטנו שלא נבחר בו.
לפי מה שכתבת הכוון הוא לשם אלית, שמשמעותו הוא אל אם אני לא טועה או יהלי.
האם השם אלה לא יכול להתקבל? גם המספר הנמרולוגי שלו הוא 9 כמו באלית.(בעלי נוטה לכוון שם זה)
השם אלית לקוח מהאנטרנט, מאתר זולו, האם הוא נאמר בצרה או בקמץ?
מה עם השם קרני? גם אותו ראיתי באתר זולו והמספר הנומרולוגי שלו הוא 9., האם הוא גם יכול להתאים?
הבנתי שאופיר לא מתאים, מיקה גם כן לא מתאים, לא הבנתי את הערך הכולל 19, היות והערך הנומרולוגי של השם מיקה הוא 2.
תודה על הכוונתך והמלצתך לשמות, אשמח לשמוע את המלצתך גם על השם קרני או אלה.
מצטערת שאני כל כך לא החלטית, אך משום מה אני חייבת להרגיש שלמה ובטוחה עם הבחירה הסופית. ( כן, כך אני בכל החלטה, קשה לי להחליט...)
תודה ויום טוב,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה / התייעצות נוספת דחוף
לאי09/07/2009שלום ליאת,
אני מציעה שמות נוספים, היות ואין הסכמה מלאה ביני לבין בעלי לשם אלית, הוא מעוניין בשם אלה.
מה דעתך על השם אלה?
העדפה שניה, השם הילה/ מעיין/ שירה?
תודה, זה דחוף לנו, היות והיא כבר שבועיים ללא שם ואנו רוצים לברכה השבת בביה"כ.
תודה,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאי
ליאת יוגב10/07/2009הציגו שוב הנתונים - שמות אפשריים ,תאריך לידה ושם משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאי
ליאת יוגב10/07/2009אוקיי , נראה לי שהבנתי הנתונים , ובכן , מספר הגורל הוא 9 ואם כך מבין השמות , אלה הילה מעיין או שירה , השם הנכון ביותר , ללא ספק הוא מ ע י י ן , חשוב לציין זאת עם 2 י ,
המפה המתקבלת , מספרים דינמיים פעלתניים מלאי אקשן עניין , ביטוי , תקשורת ובקיצור מפה נפלאה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)