בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    לאי
    06/07/2009

שלום,
    נולדה לנו בת בשעה טובה.
    בתנו נולדה ביום ראשון, 28.6.09 בשעה 17:32 .
    שמי הוא: לילך ( 7.9.74), שם בעלי: אהרון ( 14.2.72) . שם משפחה: ספיר
    אנחנו מזה שבוע מתלבטים בין מספר שמות:
    המועדף עלינו: מיקה- קונוטציה לשמו של אבי אשר הוא חולה אונקולוגי, בן 64, הוא ציפה לבן ולהיות הסנדק, לכן היה חשוב לי להעניק שם לילדה אשר מזכיר את שמו בתעודת הזהות: בלבד - מישה, ביום יום הוא נקרא משיח, משה. האם השם מיקה מתאים?
    שמות נוספים הם: אלה, אלית ( מלשון אל), יהלי, אופיר.
    אם יש שמות נוספים מומלצים לפי שמותינו ולפי תאריך הלידה של הילדה נשמח לקבל.
    שמות ילדינו הנוספים הם: לירון17.3.01 ( בת) עילאי 27.10.05(בן)
    נשמח לקבל תשובה במהה,
    אנחנו כבר רוצים לקרוא בשמה.
    תודה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאי

ליאת יוגב
    06/07/2009

מספר הגורל של התינוקת הוא 9 - מספר המייצג צדדים מנהיגותיים , מה גם שיום הלידה =1 המדגיש עוד יותר התכונה הנ"ל , רצון לבגדול , טוב הבנה נתינה , צורך במרחבים , כאשר מבין השמות המוצעים , מיקה - לא מומלץ , זאת מאחר ומתקבל שם מלא 19-1 היוצר מצבים קורבניים בתוך החיים, 19-מספר קרמה בעייתי במיוחד , תיקון על חיים קודמים , לא פעם הרגשת עליונות , או לחילופין נחיתות מסכנות ועוד . לא לבחור בו .
    השמות אלית או יהלי , הם השמות המקבלים מפות הרמוניות .
    השם אלית , יוצר מפה מלאת אקשן עניין היסחפות פעלתנות , מפה הרמונית במיוחד ונפלאה .
    השם יהלי גם הוא אפשרי , מתקבלת מפה מנהיגותית , שאפתנית חזקה , מטרתית ורצון לבגדול .
    לשיקולכם .
    השמות האחרים גם נבחנו - לא מתאימים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך - בחירת שם לתינוקת

לאי
    07/07/2009

ראשית, תודה על היענותך המהירה.
    שנית, למרות שהשם האהוב עלינו היה מיקה, החלטנו שלא נבחר בו.
    לפי מה שכתבת הכוון הוא לשם אלית, שמשמעותו הוא אל אם אני לא טועה או יהלי.
    האם השם אלה לא יכול להתקבל? גם המספר הנמרולוגי שלו הוא 9 כמו באלית.(בעלי נוטה לכוון שם זה)
    השם אלית לקוח מהאנטרנט, מאתר זולו, האם הוא נאמר בצרה או בקמץ?
    מה עם השם קרני? גם אותו ראיתי באתר זולו והמספר הנומרולוגי שלו הוא 9., האם הוא גם יכול להתאים?

הבנתי שאופיר לא מתאים, מיקה גם כן לא מתאים, לא הבנתי את הערך הכולל 19, היות והערך הנומרולוגי של השם מיקה הוא 2.
    תודה על הכוונתך והמלצתך לשמות, אשמח לשמוע את המלצתך גם על השם קרני או אלה.
    מצטערת שאני כל כך לא החלטית, אך משום מה אני חייבת להרגיש שלמה ובטוחה עם הבחירה הסופית. ( כן, כך אני בכל החלטה, קשה לי להחליט...)
    תודה ויום טוב,
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה / התייעצות נוספת דחוף

לאי
    09/07/2009

שלום ליאת,
    אני מציעה שמות נוספים, היות ואין הסכמה מלאה ביני לבין בעלי לשם אלית, הוא מעוניין בשם אלה.
    מה דעתך על השם אלה?
    העדפה שניה, השם הילה/ מעיין/ שירה?
    תודה, זה דחוף לנו, היות והיא כבר שבועיים ללא שם ואנו רוצים לברכה השבת בביה"כ.
    תודה,
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאי

ליאת יוגב
    10/07/2009

הציגו שוב הנתונים - שמות אפשריים ,תאריך לידה ושם משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאי

ליאת יוגב
    10/07/2009

אוקיי , נראה לי שהבנתי הנתונים , ובכן , מספר הגורל הוא 9 ואם כך מבין השמות , אלה הילה מעיין או שירה , השם הנכון ביותר , ללא ספק הוא מ ע י י ן , חשוב לציין זאת עם 2 י ,
    המפה המתקבלת , מספרים דינמיים פעלתניים מלאי אקשן עניין , ביטוי , תקשורת ובקיצור מפה נפלאה .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו