בחירת שם דחוווף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם דחוווף
    יפעת
    07/07/2009

שלום
    בתי נולדה ב27.6.09 בשעה 11:32 בבוקר אני מתלבטת בין השם צוף לשם אן
    שם משפחתי הוא אוהד ושם בעלי הוא גיא כתבת לנו שצוף מתאים האם גם אן מתאים או שאולי כדאי לקרוא לה צוף אן אוהד(לתת לה את שני השמות גם יחד ) מחר אנחנו חייבים להחליט
    בברכה ובתודה
    יפעת אוהד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם דחוווף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפעת

ליאת יוגב
    08/07/2009

בחירת השם צוף נפלאה , אין סיבה להוסיף השם אן , נראה לי מיותר ,
    וברור שממש לא לבחור בשם אן אוהד . כי אז מתקבלים מספרים נוקשים , גבריים , סגורים ובעייתיות נוספת בשל מספר 13-4 היוצר נעילות מחשבתית , תחושת חוסר שביעות רצון .
    היי שלמה עם בחירת השם צוף , נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ...

יפעת
    27/07/2009

שלום ליאת
    מצטערת שאני מנג'סת שוב מבטיחה שזו הפעם האחרונה
    אז.. קראתי לבתי צוף אוהד ומאז כל הסביבה מרימה גבה אני היחידה שמתה על השם הזה אפילו רשמתי אותה כבר במשרד הפנים אבל היום כשהיאבת חודש (נולדה ב27.6.09) אני שואלת אותך סופית האם היה עליי לבחור ברון /רוני /דנה /רוי/נועם או פשוט לשים פס על התגובות ..
    תודה מקרב לב מבולבל
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת

ליאת יוגב
    27/07/2009

במידה ואוהבת ומתחברת לשם צוף , היי שלמה עם הבחירה ,השם יוצר מספרים רכים למקום היותר כוחני שקיים ב-8 שזהו מספר הגורל ,ואם כך אפשרות נפלאה להתחבר לצדדים רכים פשרניים , נשיים , יכולת ביטויית נפלאה , יצירתיות ,
    מה גם ש- 80% מערך המפה של התינוק , זוהי המפה הראשונה שאליה נולד ....
    מעבר לכך , בחירת השם - נפלאה .
    השמות האחרים , כל אחד וסיבותיו ,פחות מומלצים .
    בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו