מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת בלבוליעל27/08/2007
צלילה שלום,
שמי יעל בן סירה. נולדתי ב - 22.9.1980 (יום ב' ואמי זוכרת שזה היה בצהריים אך לא זוכרת שעה מדוייקת).
אני עומדת כבר כמה זמן בפני התלבטות גדולה כיצד להשלים את הכנסתי בנוסף לעבודה אחת שכבר יש לי אך היא אינה מספיקה (אני מורה למחול (במשרה חלקית) לתלמידים עם צרכים מיוחדים דרך משרד החינוך). הציעו לי לחזור ללמד אחר הצהריים אך לא לימדתי שנתיים ואני פשוט פוחדת לחזור וחוששת שמא זהו לא המקצוע בשבילי. יש לי את אותם החששות לפעמים גם לגבי מקומי בחינוך המיוחד (על אף שבספטמבר אני מתחילה את שנתי השלישית במקצוע).
חוץ מזה אני לא מצליחה למצוא לי בן זוג וגיבשתי רצון עז (אני פוחדת להחליט ולהצהיר כי אז אני עשויה להתאכזב אם לא אגשים זאת) למצוא חבר עד יום הולדת 27 (שהולכת ומתקרבת) ולא להיות לבד. יש עוד משהו שהייתי רוצה להגשים אבל אם לא אספיק (כי אני מתקדמת לאט בתחום הזוגיות אז שלפחות יהיה לי חבר או מישהו שהולך לכיוון). יש לי גם קטע כזה שאני לא יוצאת או מסתכלת לכיוון (כי היום הכל באינטרנט) של בחורים מעל גיל 32. האם זה נכון לי? האם אפשר לדעת כזה דבר בנומרולוגיה?
אני בעצם תוהה עד היום או היום (לאחר שסיימתי את כל לימודיי) אם אני במקצוע הנכון וגם הייתי שמחה לדעת אם יש בי את מה שדרוש כדי לחנך כיתה שלמה ולא רק ללמד מקצוע אחד. זה אומר להיות אסרטיבית כדי להשיג לתלמידים את צרכיהם, לעמוד מול הורים, "לנהל" את צוות הכיתה ולהיות בקשר עם הצוות שמטפל בתלמידים וכו'.
האם את יכולה לעזור לי דרך הפורום (או המייל) או שזה מורכב מדי ועדיף פגישה אישית? אני פשוט לא בטוחה שאני יכולה להרשות זאת לעצמי, כמה שהייתי רוצה לתת זאת לעצמי.
רוב תודות,
יעל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל היקרה רק הריקוד יביא את התשובה!
צלילה שפיר27/08/2007יעל היקרה
פנייתך הכנה מאד נגעה לליבי!
ותשובתי – רק הריקוד יביא את התשובה
לדעתי המקצוע שלך (מורה לריקוד לתלמידים מיוחדים) מאד נכון לך.
אך איפה והאם את רוקדת בעצמך?
גם את הפחדים הרבים המלווים אותך רואים במפה הנומרולוגית, אשמח לנסות ולעזור לך יותר
אנא פני אלי במייל או בטלפון, ואולי אמצא דרך להפנות אותך הלאה למקומות היותר טובים שגם תוכלי לעמוד בהם מבחינה כלכלית.
האם הזדמן לך להכיר בן זוג פוטנציאלי לפני כשנה וחצי? אם כן איפה הוא עכשיו?
יפה שאת מתכננת לעצמך באיזה גיל תתחתני. במפה הנומרולוגית שלך אכן יש סימן לכך שזה יקרה בגיל 27. רואים גם שנושא הריון עולה באופן מאד חזק.
לא כתבת איפה את גרה, כך שאוכל להפנות אותך למקום מתאים
בכל מקרה קחי בחשבון שהחודש שלפני יום ההולדת הוא לעתים קשה. זה הזמן גם לרפא את פצעי השנה החולפת שטרם נרפאו, כדי להיכנס לשנה חדשה עם אנרגיות מחודשות. מבחינתך זה גם יום הולדת פרטי, שנופל תמיד סביב ראש השנה הכללי.
תודה על פנייתך הכנה, צלילה
טל' 685 643 3 052 15 17 639 04 מייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)