מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוק - דחוף עוד מעט בריתעליזה10/07/2009
שלום
רציתי לבדוק התאמת שם לתינוק.
ילדתי בן ב- 06.07.09 בשעה 06:30
שמות ההורים: עליזה ואושרי בן ציון דודאי
אחים תאומים: אורי (בת) שחר (בן) בני 4.5
יש לנו 2 שמות מעודפים: עוז, סהר
אשמח אם תוכלי לייעץ לי איזה שם הכי יתאים לילד (וגם למה)
תודה רבה
עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עליזה
ליאת יוגב11/07/2009מבינה ששם המשפחה הוא בן ציון דודאי , האם כך הוא הדבר ? לכך מתייחסת בניתוח המפה .
ואם כך , השם עוז - ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 6 מיום לידה 6 , כלומר קיים כאן צד רגשי במיוחד , צורך רב להרמוניה אהבה משפחה , אך יחד עם זאת רואים כאן את הצורך להתמודדות עצמאית לא פעם , גם אם מאד זקוק לשייכות לרגשות באופן כל כך מודגש , כאשר ,צד נוסף , הוא שמי אשריכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים כל כך רגש , מול החוץ יותר מרוחק ושומר חיץ והגנות , ואם כך אפשר לראות שכל אחד מההורים הולך בגישה אחרת .בדרך ההבנה של הילד , כאשר יקלוט מסרים כפולים מתוך החינוך שינתן לו .
השם סהר - יוצר מפה מאד נשית רגשית באופן כל כך מודגש , כאשר כלפי חוץ ישדר משהו אחר לחלוטין , ישדר עצמאות , יחודיות, חד משמעיות ופחות שיראו את הצדדים הכל כך רגשיים ואם כך מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , אם אני צריך להראות החוצה משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא ממש אוהב את מי שאני .
בעייה הקשורה בדימוי עצמי בעייתי , מעבר לכך בעייה נוספת היא הבעיה התקשורתית , כי החשיבה שונה מכפי שמשדר החוצה , כל הנושא החברתי יכול להוות קושי .
במידה והייתי צריכה להחליט מי מבין השמות עדיף - נראה לי דוקא שהשם עוז , למרות הבעייתיות גם בבחירת הזו ... לשיקולכם .
שוב תקנו אותי אם שם המשפחה אחר מהמצויין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה: דודאי
עליזה11/07/2009ליאת שלום
תודה על התשובה המהירה.
שם המשפחה הוא דודאי
בן ציון הוא שם שני של בעלי
אשמח לקבל ניתוח מפה מתוקן במידה וישנם תיקונים.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עליזה
ליאת יוגב12/07/2009השם עוז נראה עדיף , גם כי , כאשר מספר הגורל הינו 6 וכן יום הלידה , הצורך בשייכות באהבה בתמיכה כל כך הכרחי , מול זה המספרים האחרים הינם 5 ו-9 שמדגישים , שהילד יקלוט שצריך לגדול מתוך מקום של חופש , מרחבים ופחות שייכות .
המספרים במפה הינם מספרים רכים , אך הדרישה מאביו תהיה , שצריך ללכת על פי חוקים , להיות מעשי , ומה פתאום רך , ואם כך פחות קבלה עצמית
השם סהר , א. מפה של פחות קבלה עצמית , ב. מספרים חרדתיים ג. מספר קרמה 13-4 נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד .
ומשום כך ,השם עוז הוא היותר מומלץ ....
אם צריכים אותי , להמשך , אהיה בפלאפון אחרי השעה 12.3 עד 16.00 להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאד
עליזה12/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)