בחירת שם לתינוק - דחוף עוד מעט ברית

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק - דחוף עוד מעט ברית
    עליזה
    10/07/2009

שלום
    רציתי לבדוק התאמת שם לתינוק.
    ילדתי בן ב- 06.07.09 בשעה 06:30
    שמות ההורים: עליזה ואושרי בן ציון דודאי
    אחים תאומים: אורי (בת) שחר (בן) בני 4.5

יש לנו 2 שמות מעודפים: עוז, סהר

אשמח אם תוכלי לייעץ לי איזה שם הכי יתאים לילד (וגם למה)

תודה רבה
    עליזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליזה

ליאת יוגב
    11/07/2009

מבינה ששם המשפחה הוא בן ציון דודאי , האם כך הוא הדבר ? לכך מתייחסת בניתוח המפה .
    ואם כך , השם עוז - ראשית מספר הגורל של התינוק הוא 6 מיום לידה 6 , כלומר קיים כאן צד רגשי במיוחד , צורך רב להרמוניה אהבה משפחה , אך יחד עם זאת רואים כאן את הצורך להתמודדות עצמאית לא פעם , גם אם מאד זקוק לשייכות לרגשות באופן כל כך מודגש , כאשר ,צד נוסף , הוא שמי אשריכירו מבחוץ לא תמיד יכירו מבפנים , הפנים כל כך רגש , מול החוץ יותר מרוחק ושומר חיץ והגנות , ואם כך אפשר לראות שכל אחד מההורים הולך בגישה אחרת .בדרך ההבנה של הילד , כאשר יקלוט מסרים כפולים מתוך החינוך שינתן לו .
    השם סהר - יוצר מפה מאד נשית רגשית באופן כל כך מודגש , כאשר כלפי חוץ ישדר משהו אחר לחלוטין , ישדר עצמאות , יחודיות, חד משמעיות ופחות שיראו את הצדדים הכל כך רגשיים ואם כך מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , אם אני צריך להראות החוצה משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא ממש אוהב את מי שאני .
    בעייה הקשורה בדימוי עצמי בעייתי , מעבר לכך בעייה נוספת היא הבעיה התקשורתית , כי החשיבה שונה מכפי שמשדר החוצה , כל הנושא החברתי יכול להוות קושי .
    במידה והייתי צריכה להחליט מי מבין השמות עדיף - נראה לי דוקא שהשם עוז , למרות הבעייתיות גם בבחירת הזו ... לשיקולכם .
    שוב תקנו אותי אם שם המשפחה אחר מהמצויין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה: דודאי

עליזה
    11/07/2009

ליאת שלום
    תודה על התשובה המהירה.
    שם המשפחה הוא דודאי
    בן ציון הוא שם שני של בעלי

אשמח לקבל ניתוח מפה מתוקן במידה וישנם תיקונים.

תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליזה

ליאת יוגב
    12/07/2009

השם עוז נראה עדיף , גם כי , כאשר מספר הגורל הינו 6 וכן יום הלידה , הצורך בשייכות באהבה בתמיכה כל כך הכרחי , מול זה המספרים האחרים הינם 5 ו-9 שמדגישים , שהילד יקלוט שצריך לגדול מתוך מקום של חופש , מרחבים ופחות שייכות .
    המספרים במפה הינם מספרים רכים , אך הדרישה מאביו תהיה , שצריך ללכת על פי חוקים , להיות מעשי , ומה פתאום רך , ואם כך פחות קבלה עצמית
    השם סהר , א. מפה של פחות קבלה עצמית , ב. מספרים חרדתיים ג. מספר קרמה 13-4 נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד .
    ומשום כך ,השם עוז הוא היותר מומלץ ....
    אם צריכים אותי , להמשך , אהיה בפלאפון אחרי השעה 12.3 עד 16.00 להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה עזרת לי מאד

עליזה
    12/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו