שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    לירון
    12/07/2009

בעוד חודשיים בע"ה אני אמורה ללדת את בתי הבכורה. אני יודעת שלא בוחרים שם לפני שתינוק מגיע לעולם וגם אין בכוונתי לעשות כך, הבעיה היא שאיני מתחברת לשום שם. מתחילת ההריון מאוד רציתי את השם נועם אך בת דודה שלי נקראה בשם הזה, דבר שהוריד לי את החשק מהשם הזה למרות שאני מאוד אוהבת אותו.
    כרגע יש בראשנו שלושה שמות ורציתי לדעת את משמעותם: גאיה, הילה והיא-לי. האם השמות האלו טובים? ודבר נוסף, ידוע לי כי זה לא מומלץ לתת לבת שם של בן, השאלה היא מהו שם של בן? שם שהוא זכרי או שם שהוא מקובל להיות של בן. כך למשל, השם עידן/ מעיין הם שמות זכריים ועדיין אני פוגשת לא מעט בנות הנקראות בשם זה. עד כמה זה נכון?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין..

לירון
    12/07/2009

שם משפחה: אביטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן

ליאת יוגב
    12/07/2009

כאשר מייעצת בבחירת השם לתינוקות , מאד מתייחסת לצירופים הרמוניים או קונפליקטים , ועד כמה לא נכון לבחור שמות שיוצרים מפות קונפליקטיות , או מספרים קרמטיים שיוצרים קשיים בחיים .
    ואם כך לשאלתך שמות בנים בנות . לא לכך מתייחסת , אלא כפי שציינתי , עד כמה חשוב שהמפה תהיה הרמונית , ואם כך מבין השמות שהצעת , הילה היא לי וגאיה , השם היחידי שאפשר לראות כרגע , כמספרים הרמוניים הוא גאיה .
    השמות האחרים -הילה, יוצר קונפליקט בין מספר 4 ל- 5 כמו לומר קושי . בעיקר בנושא של בחירת כיוון מקצועי , לימים . וכן מתקבלת מפה קרמטית 13-4 לא ממליצה .
    השם היא לי מקבל קונפליקט בין מספרי ה-1 מול ה-2 .
    ואם כך כפי שרואה , התייחסותי היא יותר לצירופי המספרים ועד כמה הרמוניים ולא עד כמה הם שמות של בנים או בנות .... זו התייחסות של רבנים ,שכבודם במקומם ...
    נשתמע לאחר הלידה , נסי להתחבר לשמות נוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות

לירון
    13/07/2009

איך מגיעים למספרים האלה ומה ז"א קונפליקט?
    שמי הפרטי הוא שרון ועד היום, לפי הנמרולוגיה, חשבתי שמספר המזל שלי הוא 7. טעות?
    האם לוקחים בחשבון גם את שם המשפחה? מה את יכולה לומר לי על השם שלי?
    תודה רבה,שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן

ליאת יוגב
    13/07/2009

קונפליקט משמעו , כאשר שני מספרים במפה הולכים בכיוונים שונים לחלוטין , כאשר קיים גם מספר 4 ומולו המספר 5 , נוצר סוג של התנגשות , כאשר ה-4 זקוק למסגרת בטחון יציבות , מול ה- 5 הזקוק לעניין תנועה ריגוש , חופש ועוד .
    על מפתך , אין לי איך לענות ,שם פרטי לא אומר לי כלום , אלא רק על מערכת היחסים שלו עם עצמו , ואיך מצפה מעצמו ,מה קולטת שהעולם רוצה ממך ועוד .
    אך השם הפרטי , נתון מאד קטן לכל ניתוח המפה שעושה .
    מוזמנת לבוא ליעוץ - ללמוד , כדי שאוכל להסביר יותר ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו