שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    יעל
    17/07/2009

שלום
    התינוקת שלי נולדה ב2.7 ולמרות כל הבדיקות התקינות מסתבר שיש לה אין סוף מומים ובעיות.
    אני מתקשה לתת לה שם.
    שם המשפחה הוא קהת ולהלן מספר אופציות לשמות :
    נעה, אלה, אנה, גלי, טל, ליה, עדי, עלמה, רומי, רוני, שירה, שירי.
    אולי שם מתאים יתן לה עתיד יותר טוב - מי יודע?
    תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    18/07/2009

פחות יודעת להתייחס לעניין ,הבעיות הפיסיות של ביתך , צר לי , אך חשוב בכל מקרה לתת לתינוקת מפה הרמונית , שתאפשר לה עד כמה שניתן יכולת התמודדות מירבית ..
    ואם כך השם היחידי , המקבל מפה הרמונית זהו השם ג ל י , כאשר המפה המתקבלת כולה מפה זוגית , מספרים 2 6 8 , מספרים המציינים צדדים של ילדה טובה , ההולכת בתלם מידה רבה של רגישות , אך גם כוח השרדותי רב . מאחר ומספר השם המלא =8 .
    ברור לי שנתת לא מעט שמות ובכל זאת , אם ובמידה וקיימות אופציות נוספות , הציעי
    כל שאר השמות , כל אחד וסיבתו הוא , לא מתאימים , מפות קונפלקטיות , קרמטיות , ממש לא לבחור . באף שם אחר שהצעת .
    השם גלי , ללא ספק , הוא הטוב מכולם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

יעל
    18/07/2009

מה עם השם דנה או דניאלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ליאת יוגב
    18/07/2009

השם דנה , יוצר קונפליקט בעולם הצרכים , כאשר מתקבל מספר 1 מול מספר הגורל =2 ואם כך , בעייתיות בכל הקשור באינטימיות , בבחירת בן זוג , לימים , מה רוצה מבן הזוג , מישהו חזק עוצמתי מוביל , או לחילופין , מישהו רגיש ,שותף הרמוני ??
    השם דניאלה , המון רגש, ופחות קבלה עצמית , גם כי יכול יותר להתאים מאשר דנה ...
    כאשר תבנית הערך העצמי נמצאת כאן . מה שנקרא , כל המפה הולכת בהיבט הרגשי ואילו החוצה , כלומר כמספר רושם , חשוב יהיה לה להיראות יותר חזקה עוצמתית , סימן שלא מקבלת את מי שאני = ביתר רגישות .ואם כך , לשיקולך .
    מתקבלת מפה שיש בה יתר מספר 2 , לא בדיוק מדגיש היבטים של חוזק , בעייתי ,במיוחד בשל הקושי ,שציינת שקיים אצלה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד אופציות

יעל
    19/07/2009

מאיה, מעיין, נעמי, מיכאלה, מיקה, אמה, רונה, נעמה
    מה דעתך?
    תודה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ליאת יוגב
    20/07/2009

מבין השמות , השמות נעמי או מעין , עם י אחת , הם השמות היותר מומלצים , כאשר מתקבלת בשני המקרים מפה הרמונית , אמנם רגשית ונשית מאד , אך צדדים משפחתיים זוגיים הרמוניים ונעימים ,אוהבת .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

יעל
    22/07/2009

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו