מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתיעל17/07/2009
שלום
התינוקת שלי נולדה ב2.7 ולמרות כל הבדיקות התקינות מסתבר שיש לה אין סוף מומים ובעיות.
אני מתקשה לתת לה שם.
שם המשפחה הוא קהת ולהלן מספר אופציות לשמות :
נעה, אלה, אנה, גלי, טל, ליה, עדי, עלמה, רומי, רוני, שירה, שירי.
אולי שם מתאים יתן לה עתיד יותר טוב - מי יודע?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב18/07/2009פחות יודעת להתייחס לעניין ,הבעיות הפיסיות של ביתך , צר לי , אך חשוב בכל מקרה לתת לתינוקת מפה הרמונית , שתאפשר לה עד כמה שניתן יכולת התמודדות מירבית ..
ואם כך השם היחידי , המקבל מפה הרמונית זהו השם ג ל י , כאשר המפה המתקבלת כולה מפה זוגית , מספרים 2 6 8 , מספרים המציינים צדדים של ילדה טובה , ההולכת בתלם מידה רבה של רגישות , אך גם כוח השרדותי רב . מאחר ומספר השם המלא =8 .
ברור לי שנתת לא מעט שמות ובכל זאת , אם ובמידה וקיימות אופציות נוספות , הציעי
כל שאר השמות , כל אחד וסיבתו הוא , לא מתאימים , מפות קונפלקטיות , קרמטיות , ממש לא לבחור . באף שם אחר שהצעת .
השם גלי , ללא ספק , הוא הטוב מכולם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
יעל18/07/2009מה עם השם דנה או דניאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יעל
ליאת יוגב18/07/2009השם דנה , יוצר קונפליקט בעולם הצרכים , כאשר מתקבל מספר 1 מול מספר הגורל =2 ואם כך , בעייתיות בכל הקשור באינטימיות , בבחירת בן זוג , לימים , מה רוצה מבן הזוג , מישהו חזק עוצמתי מוביל , או לחילופין , מישהו רגיש ,שותף הרמוני ??
השם דניאלה , המון רגש, ופחות קבלה עצמית , גם כי יכול יותר להתאים מאשר דנה ...
כאשר תבנית הערך העצמי נמצאת כאן . מה שנקרא , כל המפה הולכת בהיבט הרגשי ואילו החוצה , כלומר כמספר רושם , חשוב יהיה לה להיראות יותר חזקה עוצמתית , סימן שלא מקבלת את מי שאני = ביתר רגישות .ואם כך , לשיקולך .
מתקבלת מפה שיש בה יתר מספר 2 , לא בדיוק מדגיש היבטים של חוזק , בעייתי ,במיוחד בשל הקושי ,שציינת שקיים אצלה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אופציות
יעל19/07/2009מאיה, מעיין, נעמי, מיכאלה, מיקה, אמה, רונה, נעמה
מה דעתך?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יעל
ליאת יוגב20/07/2009מבין השמות , השמות נעמי או מעין , עם י אחת , הם השמות היותר מומלצים , כאשר מתקבלת בשני המקרים מפה הרמונית , אמנם רגשית ונשית מאד , אך צדדים משפחתיים זוגיים הרמוניים ונעימים ,אוהבת .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
יעל22/07/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)