מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שםמיכל22/07/2009
נקבע לי תור לניתוח קיסרי,בעלי ואני מתלבטים בין שני שמות לבת,יובל ויעל
תאריך הניתוח 6,8,09 ,נשמח לשמוע את דעתך,בתודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל
ליאת יוגב22/07/2009מבין השמות יעל הוא השם המועדף , מאחר ומתקבלת מפה שיש בה חלקים בוגרים מאד מנטליים , , צד שלפיו ה-7 שזהו מספר הגורל - יוצר צורך בקצב איטי , עומק איכות חכמה ולמידה מול זה החיים דורשים קצב , מה פתאום לאט . האם מי מכם כהוריה , אדם מאד שאפתני והשגי , שכנראה ידחוף גם את הילדה , כך תקלוט על כל פנים , שחייבים להצליח ובגדול , כמו לראות "תעצרו את הרכבת , אני רוצה לרדת " מעניין האם מכירה בהסבר הזה ?
שתפי אותי ... צדדים פרטיים אך מה פתאום חייבים להיות יותר זוגית , אז אם מה הולכים, עם החלק המאד יחודי פרטי או בהתחשבות שלפיה צריך ללכת בתלם ?
השם יובל , בעייתי עוד יותר מאשר יעל .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
מיכל23/07/2009שלום ליאת
תודה על תגובתך,הבנתי שחסרים לך נתונים,אנא כתבי לי בפרוט אלו נתונים חסרים לך כדי שאוכל לקבל תשובה מלאה לשאלתי,בתודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם המשך
מיכל23/07/2009בוקר טוב
ממתינה לתגובתך
יום טוב ותודה מראש,מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב23/07/2009תשובתי ניתנה , חשוב לראות האם התינוקת תיוולד בתאריך המשוער
במידה ויהיה שינוי , צרו קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)