בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    מיכל
    22/07/2009

נקבע לי תור לניתוח קיסרי,בעלי ואני מתלבטים בין שני שמות לבת,יובל ויעל
    תאריך הניתוח 6,8,09 ,נשמח לשמוע את דעתך,בתודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ליאת יוגב
    22/07/2009

מבין השמות יעל הוא השם המועדף , מאחר ומתקבלת מפה שיש בה חלקים בוגרים מאד מנטליים , , צד שלפיו ה-7 שזהו מספר הגורל - יוצר צורך בקצב איטי , עומק איכות חכמה ולמידה מול זה החיים דורשים קצב , מה פתאום לאט . האם מי מכם כהוריה , אדם מאד שאפתני והשגי , שכנראה ידחוף גם את הילדה , כך תקלוט על כל פנים , שחייבים להצליח ובגדול , כמו לראות "תעצרו את הרכבת , אני רוצה לרדת " מעניין האם מכירה בהסבר הזה ?
    שתפי אותי ... צדדים פרטיים אך מה פתאום חייבים להיות יותר זוגית , אז אם מה הולכים, עם החלק המאד יחודי פרטי או בהתחשבות שלפיה צריך ללכת בתלם ?
    השם יובל , בעייתי עוד יותר מאשר יעל .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם

מיכל
    23/07/2009

שלום ליאת
    תודה על תגובתך,הבנתי שחסרים לך נתונים,אנא כתבי לי בפרוט אלו נתונים חסרים לך כדי שאוכל לקבל תשובה מלאה לשאלתי,בתודה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם המשך

מיכל
    23/07/2009

בוקר טוב
    ממתינה לתגובתך
    יום טוב ותודה מראש,מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

ליאת יוגב
    23/07/2009

תשובתי ניתנה , חשוב לראות האם התינוקת תיוולד בתאריך המשוער
    במידה ויהיה שינוי , צרו קשר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו