בחירת שם-דחוף (הוספת נתון חסר)

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם-דחוף (הוספת נתון חסר)
    ליזה
    23/07/2009

שלום רב,

בתי נולדה ב 12.7.09 בשעה 12:47, שמי ליזה(11.08.76) ובעלי אבי (אברהם)(02.10.74) שם המשפחה: ממיה
    אנחנו מתלבטים בין השמות שירה , נועה או משי....
    מה הכי נכון לה?

תודה רבה, ליזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב מיכל, ממתינה לתשובתך, ליזה

ליזה
    23/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליזה

ליאת יוגב
    23/07/2009

מספר הגורל של התינוקת הינו 3 מספר המדגיש צדדים קלילים זורמים חברותיים כאשר המספרים האחרים של המפה מראים על דרישות לשלמות וחינוך נוקשה , כשנועדה מאד ללכת עם הצד הילדי שבה רכות רגישות ואם כך , הדחקה לעולם הרגשות , עד כמה ניתן ומתאפשר להישאר ילדה לתמיד ??
    עד כמה ניתן מקום לביטוי , לצורך בכאן ועכשיו ... ? צד אחר של המפה - מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים ,מה שמראה גם על מסרים כפולים בין ההורים , כל אחד מכם מחנך לכיוון שונה לחלוטין ...
    השם נועה יוצר מפה קרמטית ,19 שמשמעותו , תחושת עליונות או נחיתות , ממש לא לבחור בו .
    האם אפשר להמליץ על מי מהשמות , בעייתי , אך מניחה שבחרתם ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ברור לי...

ליזה
    24/07/2009

ליאת שלום,

הבנתי שהשם נועה לא מתאים.
    אבל מה לגבי שירה? שיר?

לא התייחסת לשאר השמות מלבד נועה...
    השם עדיין לא נבחר, כולי תקווה שתעני לי במהרה כי אני ממש כבר רוצה לבחור לה שם.
    אני מתברברת יותר מידי...הילדה עוד מעט בת שבועיים.

תודה רבה, ליזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליזה

ליאת יוגב
    24/07/2009

דברי איתי בצאת השבת 052-3431920 ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו