מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השם טליה האם כדאי?vered29/07/2009
נולדה לנו ילדה בשעה טובה ואנחנו רוצים לקרוא לה טליה רחל האם זה שם טוב
נשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
vered29/07/2009היא נולדה ביום ראשון בשעה 11:34 שעון ניו יורק ושם המשפחה הוא פרץ שמי הוא ורד ובעלי מוטי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ורד
ליאת יוגב29/07/2009האם בבחירת השם אתם חושבים עברית , והאם מתכוונים לכל השם טליה רחל
או השם הוא טליה ושם שני רחל ? חשוב לדעת זאת, התייחסות לניתוח האדם היא בהתאם
לשם בשפה בה נולד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה -רחל
vered30/07/2009אנחנו חושבים עיברית טליה זה שם ראשון ושני זה רחל עד כמה שאני יודעת צריך להזכיר את השם המלא פעם ביום לפחות אבל שמה הראשון יהיה טליה
אשמח לתשובה מהירה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחים ואחיות
vered30/07/2009אחות גדולה קארן-ליאל נולדה ב3-6-05
אמיר -יוסף שלום 9-7-08
פליז תשובה מהירה לפני שבעלי יושפע מאחרים..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ורד
ליאת יוגב30/07/2009השם טליה עבור ביתך , מספר הגורל הינו 8 , מספר המאופיין בצדדים מאד חזקים , שאפתנות הצבת מטרות כוח רב , גישה פרקטית מעשית , כאשר גם יום הלידה הינו 8 ואם כך משמעות רבה למספר 8 קיימת בכל המפה .
מול זה על פי השם טליה , שנראה שכבר נבחר , לא כן ? מתקבלת מפה מצד אחד מאד נוקשה , בצירוף מספרים גבריים , אך בחשיבה יהיה חשוב לה לראות עצמה - רכה יותר ונעימה הרמונית ,
ואם כך מצבים לפיהם , פחד מאיבוד שליטה , כי אם אני רוצה לראות עצמי במקום של הרכות אם כך לא מקבלת את הצדדים היותר מדי נוקשים גבריים חזקים הקיימים בי , אולי אף ללמוד שמי מהורי כאדם , דמות נוקשה מדי ואני לא רוצה לראות עצמי ככזו .
צד אחר של המפה הוא העובדה ,שקיימים מספרים זוגיים וזהו עולם הצרכים הקיים בה , אלא שמציאות החיים תדרוש ממנה התמודדות עצמאית , ואם כך מה שנקרא - רצוי מול מצוי
הרצוי להיות בזוגיות שייכות חלק מ... והמצוי - אני מתמודדת בעצמאות רבה .
מה שיוצר תחושת תסכול רבה , וכל הזמן הציפיה "לאם היה לי "....
ואם כך לשיקולכם ,
יודעת שמכבידה משהו בתשובתי , אך כשנשאלת - חייבת להשיב באופן המדוייק ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)