מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקסיון29/07/2009
יש לי בן שנולד בתאריך 19.11.08 ושמו עילאי גורש, האם השם מתאים לו?
ואני אמורה ללדת בן נוסף בתאריך 17.1.10, על איזה שם היית ממליצה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיון
ליאת יוגב29/07/2009אם תבחני את תשובותי לאורך הדרך , לא תוכלי לראות שמציעה לאנשים שמות
בחירת שם בוחרת אמא . חשוב שאת היא שתתחברי לשם כזה או אחר .
באשר לבנך עילאי , ילד הזקוק באופן מיוחד לבטחון מסגרת יציבות , וזהו הדבר שצריך להקנות לו
קיימת הרגשה שהדרישות הן לילד שיהיה מאד אוניברסלי , למען האחרים , ומה שהוא זקוק לו באופן מיוחד זה , תחושת ביטחון , מי מכם הוא מנהיג ? מי מכם הכוונה - למי מההורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
סיון30/07/2009האמת היא שגם אני וגם בעלי שנינו מנהיגים, לפחות כך אני רואה את זה.
לגבי התינוק שעתיד בעזרת השם להיוולד בינואר , האם מתאים לו השם בר, ליעד, לירז, לירון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיון
ליאת יוגב30/07/2009השמות בר לירז או ליעד בהחלט אפשריים , חייבים לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה , כך שלא סופי, נסי להתחבר לשמות נוספים , כדי שנוכל לתמרן בין השמות השונים לאחר הלידה ולבחור השם הראוי ביותר .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)