מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האושר שליחנה30/08/2007
הפיצית שלי נולדה בתאריך 26.8.06 בשעה 3:20 בערך ושמה הפרטי אושרי האם השם מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי...
חנה30/08/2007במידת הצורך שם המשפחה הוא תורגמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושר שלי
צלילה שפיר30/08/2007רק בת שנה, אך האם שמת לב שהיא יודעת בדרך כלל מה היא רוצה? וגם קשה לה לוותר, כלומר שהיא עקשנית לא קטנה.
היא בעלת רגשות סוערים, מבינה דברים באופן בוגר בהרבה מהמתחייב על פי גילה. היא אמורה לגדול ולהיות אחראית בצורה יוצאת דופן, ובמיוחד במה שקשור למשפחה.
האם השם מתאים? מבחינות מסוימות כן, ומבחינות אחרות פחות. אך דעו שחלק גדול מקווי האופי והגורל נובעים ישירות מהתאריך. במקרה של ספקות או בעיה אני מציעה שתפנו לרב מקובל, שיעזור לכם לתת לה הגנה, מעבר למה שאני יכולה להציע במסגרת זו.
מאחלת לכם בריאות, והנאה בגידולה, ודעו שהיא זקוקה באופן מיוחד להרבה אהבה , חיבוקים, ועידוד מצד ההורים, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לומר תודה...
חנה02/09/2007אז קודם כל תודה.
כשבחרתי את שמה של בתי התייעצתי עם רב וקיבלתי את אישורו.
לפני שבוע לערך איזה מישהי שטוענת שהיא נורמולוגית אמרה לי דברים שהחרידו אותי כגון:
שבחירת השם אינה טובה?! שהילדה תצטרך ליטול ריטלין בהמשך וכו..אז דיי הרגעת אותי בעצם
ואשמח אם תגיבי לי שוב לגביי ה"נורמולוגית" .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי להרגיע
צלילה שפיר02/09/2007אינני יודעת מה היו נימוקי הנומרולוגית ההיא
אני גם לא מציעה שתסתפקי ב"אישור" של נומרולוגית אחרת שהכל בסדר
נומרולוג יכול לעזור בבחירת שם מיטבי בלידה. לאחר שהשם נקבע לפעמים אפשר לעזור ולפעמים לא
בכל מקרה, חלק גדול מהארועים בחיים נקבעים על סמך תאריך הלידה, וזה בשום אופן לא בידינו.
מעבר לזה אינני יכולה לעזור, במיוחד כשלא שמעתי ממקור ראשון מה קורה עם הילדה.
נומרולוגים לא רושמים תרופות.
המקסימום שאוכל לעשות הוא לשוחח איתך, ובמקרה הצורך להציע טיפול מתאים בפרחי באך.
פרחי באך הן תמציות פרחים בריכוזים מאד נמוכים (בדומה לתרופות הומאופתיות). הן עוזרות במקרים רבים, ובשימוש מבוקר - לא גורמות נזקים.
היי קשובה למה שקורה, השתדלי להיעזר רק באנשים שאת יכולה לסמוך עליהם, ותהיי ברוכה.
שתהיה לכם שנה טובה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חנה02/09/2007בכל מקרה אם הרב אישר אז אני שקטה.
ממך לא חיפשתי אישור פשוט נהנתי לקרוא את תגובתך את יותר נתת לי לגביי האופי של בתי
וצדקת בהרבה שאמרת היא הפינוק שלי..האושר.
אז תודה רבה. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
צלילה שפיר03/09/2007במקרה של ספק או בעיה אני מציעה שתפני לרבי דוד אבוחצירה מנהריה
יכול להיות שאפשר למצוא אותו גם באזורים אחרים בארץ
בהצלחה ושנה טובה! צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
חנה03/09/2007אני לא מבינה למה את ממשיכה לומר במקרה של ספק או בעיה
יש איזה ספק מצידך?או בעיה?
לי אין ספקות. יש לי ביטחון בבורא עולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
צלילה שפיר03/09/2007אורלי, עם כל הכבוד לפעמים אני מרגישה שאני לא מבינה מספיק כדי לתת תשובה מלאה
יש לך חוות דעת של נומרולוגית אחרת
שאני לא יכולה לא לסתור ולא לאשר
אין לי תשובות
ולכן אני מפנה אותך למישהו נוסף שיסתכל על הדברים בדרך אחרת ממה שאני יודעת
בהצלחה, ובאמת שתהיה לכם שנה טובה, עם הרבה הנאה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיקי להיות נודניקית וחצופה
גלי15/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנה את נודניקית בצורה מגעילה
גלי15/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)