מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שמות ילדיחנה30/08/2007
בתי הבכורה עונה לשם ליאל נולדה בתאריך 30.8.02
בתי השניה עונה לשם לי-רון נולדה בתאריך 29.9.03
ובני הקטן עונה לשם אהרון נ.נח ונולד בתאריך 18.7.06
שם המשפחה הוא בן דוד האם בחרתי שמות טובים לילדי?
והאם ניתן לקבל תו אופי לגביהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנה
צלילה שפיר30/08/2007לחנה
מזל טוב ליום ההולדת של ליאל החל היום
אני מאמינה שבגיל 5 את כבר יודעת על טוב הלב המיוחד של בתך, על זה שהיא מאד אוהבת לעזור ולשמח אחרים. יש לה כישרונות אומנותיים, יכול להיות שהיא נמשכת למוסיקה, והיא צפויה להצלחה בכל אשר תפנה, בזכות טוב ליבה, והתמיכה שהיא תזכה לה.
נראה לי מכאן, שבנוסף לכל הכישורים הנהדרים, היא גם יפה...
האחרים יחכו למועד אחר, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואפשר גם..
חנה02/09/2007צלילה תודה על תשובתך הנכונה בעצם... אשמח אם תוכלי לספר לי גם על ילדי השניים
לי-רון נולדה בתאריך 29.9.03
אהרון נ.נח נולד בתאריך 18.7.06
למשפחת בן דוד
בתודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי-ירון של חנה
צלילה שפיר02/09/2007לי-רון של חנה
לי רון תהיה בסוף החודש בת 4. היא ניחנה באינטואיציות יוצאות מגדר הרגיל, אך המחיר הוא רגישות רבה. היא זקוקה לתמיכה במיוחד מצדך. אני רואה מצד אחד קושי במקומות שצריך לעשות דברים במהירות, מצד שני יכולים להיות מצבים שהיא פועלת בקצב מסחרר, לפחות כשמדובר בפעולה של המוח. סביר שהיא נתקפת פחדים שלא תמיד אתם רואים את ההיגיון שלהם.
האם הייתה בעיה בריאותית או אחרת לפני כשנה?
למדו אותה שחייה ורכיבה על סוסים (אפשר להתחיל ברכיבה על סוס קטן- פוני). היו סבלניים, השחייה שתהיה במים מאד רדודים, ושתתקדם לאט בקצב שלא מעורר את הפחדים. הצלחה קטנה ועוד הצלחה, רכישת ביטחון באופן איטי אך בטוח, יאפשר לה יצירת בסיס טוב לחיים עם פחות פחדים.
לגבי אהרון נ. נוח, לא ברור לי מהו ה-נ. שבאמצע השם.
אשמח גם לשמוע או לקרוא איך את רואה את לירון, כי מהמספרים לבד, קשה לראות תמונה שלמה. רק מפגש שבו רואים דברים מכמה נקודות מבט יכול באמת לעזור, אחרת זה סתם גישוש באפלה. תודה, צלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאת צודקת...
חנה02/09/2007ממש נהנתי לקרוא כמה את "קוראת" את בתי ממש כתבת את האופי שלה.
לגבי אהרון נ נח (נ נח נחמן נחמן מאומן) זה בעצם ה-נ שבאמצע..
אשמח לקבל גם אודותיו?! תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
חנה03/09/2007את יכולה לומר לי לגבי בני השלישי גם?
פרטים עליו כתוב בהודעה שלפני.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)