מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתמישהי04/08/2009
שלום..
ב-1.8 באחת בלילה נולדה בתנו.
לי קוראים יעל, לבעלי לוי, לבן הגדול בן השנתיים- עידן.
שם משפחה חממי .
קשה לנו לבחור שם ומתלבטים בין:
ליה
דניאל
אני הייתי רוצה רוני אבל בעלי לא.
אשמח לשמוע את דעתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יעל
ליאת יוגב05/08/2009מספר הגורל של התינוקת הינו 2 , מספר המייצג צורך בהמון תמיכה ועידוד , רכות , צורך בהרמוניה , שיתוף מספר מאד נשי ורגשי .
מול זה על פי השם ליה , נוצרת מפה המדחיקה את עולם הרגשות . ממש לא לבחור בשם זה .
השם דניאל , מקבל מפה שיש בה שם מלא 22-4 מה שאומר , שמספר המתח המתקבל הינו 2 , כמו לומר על המקום שלו כל כך זקוקה שיתוף אינטימיות , קיימת בעייתיות . ואם כך קושי בנושא שלשמו באתי הנה לחיים אלה , נושא השיתוף זוגיות ,
דבר נוסף המהווה בעייה בבחירת השם דניאל , עד כמה אוהבת להראות את מי שאני כלפי חוץ , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית . ואם כך סוג של פצע פתוח , אם החוצה רוצה להראות משהו אחר מכפי שאני , סימן שלא אוהבת את מי שאני ....
הציעי שמות נוספים ואהיה בשבילך .
השם רוני גם הוא בעייתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)