מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לביתנו הקטנהשרון05/08/2009
שלום,
שמנו ענת (18/7/78) ושרון (11/3/78) ספיאשוילי,
לבננו הבכור קוראים עומר והוא נולד בתאריך 6/5/06,
בתאריך 28/7/09 נולדה ביתנו היקרה, לאחר סינון רשימה ארוכה של שמות מתאימים מבחינתנו
נשארו מס' שמות שבינהם נבחר את שמה של הקטנה.
השמות הם: שירה, יהלי,יהל, תהל, איה, אלונה
נשמח לקבל את חוות דעתך בנושא,
בברכה משפחת ספיאשוילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שרון
ליאת יוגב06/08/2009ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 1 מיום לידה 1 , ואם כך צדדים יחודיים אינדבדואליים , פרטיים עצמאיים ועוד . מול זה מבין השמות שהצעתם , שירה יהל הם שמות שמתקבל בהם מספר קרמטי 16-7 שהוא שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד .
השם איה מקבל מפה גברית , ומדובר בבת .
השם אלונה - קונפליקט בין ה-4 ל-5 שיוצר בלבול בבחירת כיוון מקצועי , אם מה ללכת ? האם במשהו מסגרתי או בחופש , מפת פחד מאיבוד שליטה . פחד מללכת עם החלקים המאד זורמים הקיימים המביא למצבים של הפתעות ..
השם אלונה מקבל קרמה 13-4 שיוצר תחושת תקיעות וחוסר שביעות רצון
ואם כך השם תהל , נראה על פניו הטוב מכולם , אלא שמתקבלת כאן מפה שמצד אחד אני צריכה את האני שלי , עצמאות יחודיות - לכך נועדה , אך מצד שני נדרשת להיות ילדה טובה , משפחתית אחראית ובנתינה והקרבה ועד כמה ניתן לי את האני שלי , מפות חנק יוצרות מצבים של בעיות בריאות כאפשרות - לא בהכרח ובכל זאת , וכן מצבים שלפיהם רוצים באיזה שלב בחיים לערוך ניתוץ , מה שנקרא - שוברים את הכלים ....
אז לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)