ייעוץ בשם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בשם לבן
    אביטל
    06/08/2009

שלום,
    אנחנו מבקשים לבדוק לגבי שם לבן שלנו שנולד ב- 28/7/2009 בשעה 04:36.
    אנחנו מתלבטים לגבי השמות יואב, יונתן או יהונתן.
    שם המשפחה הוא ליאור.

המן תודה, כפיר ואביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בשם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביטל

ליאת יוגב
    06/08/2009

מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מיום לידה 1 מספר המייצג אינדבדואליות עצמאות יחודיות לדעת להישען על האני שלי ... מול זה השמות יונתן ויהונתן יוצרים קונפליקט , בין ה-1 ל-2
    ביהונתן יוצר קונפליקט בכל הקשור בנושא בחירת בת זוג , לימים , כמו לומר מה רוצה מבת הזוג שלי ?? האם שתהיה עצמאית חזקה ,או רכה ורגשית, קונפליקט המביא לבעיה באינטימיות ,
    השם יונתן יוצר קונפליקט על ציר גיבוש האישיות , מה רוצה ? לאן הולך , עד כמה יודע מי אני , מה רוצה , מה הכיוון מה המיקוד .
    השם יואב , יוצר מפה של בלבול רב בין מספרי 5 ו-7 , כעסים עצורים רגשות קשים ועוד בעיות
    מול זה גם מתקבלים מספרים קרמטיים - תיקון על חיים קודמים , בכל הקשור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים , וכן כל הזמן צורך לשנות ולרגש , אז אם מה הולכים בכלל , כובד קלילות ??
    מה רוצה ? מפת פחד מאיבוד שליטה המביאה לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה - הפתעות אין סופיות ...
    מצטערת . לא אוכל להמליץ על אף שם מאלה שהתחברת אליהם . נסי עוד אופציות והציעי ...
    להשתמע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו