התיעצות לגבי שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התיעצות לגבי שם לתינוקת
    דנה כהן
    06/08/2009

שלום,

ילדתי ביום חמישי 30.7.09 בשעה 18:07 בת.
    השם שלנו ההורים - דנה ומוטי כהן

אנו רוצים לקרוא לה - תהל.

השאלה האם השם מתאים לה, האם זה שם טוב? (גם בהתאמה כלפינו)

אודה לך על תשובה בהקדם.

דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות לגבי שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה

ליאת יוגב
    06/08/2009

כאשר עונה על בחירת השם עבור התינוק\ת בוחנת את עד כמה המפה של אותו תינוק
    הרמונית , יכולות התמודדות , ועוד , ואם כך פחות מתייחסת להתאמה להורים .....
    תהל כהן , השם המלא הוא 6 מול מספר גורל 3 , מספרים מאד הרמוניים מה שנקרא - נפלא ,
    מדובר במספרים רגשיים במיוחד , אלא שקיים מספר 1 , שמנוגד למספרים אלה , ומשמעות הדבר - פחד מאיבוד שליטה , פחד מלהיסחף בעולם הרגשי הקיים בי , כמו לומדת ממי מההורים שהוא אדם "ששילם מחיר " על יתר הרגישות שהפגין בחייו ואם כך מה פתאום ללכת עם הצדדים הכל כך רגשיים הקיימים בי .
    גם כלפי חוץ יהיה חשוב להיראות יותר קלילה זורמת ופחות רגישה . ואם כך פחות קבלה עצמית .
    אם חשוב לי להראות החוצה משהו אחר ממי שאני , סימן שלא תמיד אוהבת את מי שאני ....
    אז לשיקולכם , גם כי לא רע ....
    קיימת תבנית נוספת , הנקראת תבנית הרצוי מול המצוי , לפיה קיימים צדדים מאד יחודיים אינדבדואליים , פרטיים . מול זה תלמד שהחיים דורשים לקחת אחריות ולהיות יותר ביתית משפחתית , כמו לראות חווית תסכול על עולם הצרכים הקיים בי ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו