שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק
    דנה
    12/08/2009

צהריים טובים,
    אני אם חד הורית לבן שאמור להיוולד בניתוח קיסרי עקב מנח עכוז בתאריך ה17-08-09
    אני בהתלבטות לגבי בחירת שם עבורו,
    אשמח לעזרתך
    השמות שאני חושבת עליהם הם:יאיר, אמיר, יהונתן, אוריאל,רון, נאור, נתנאל,

אודה לך לתשובתך בהקדם

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דנה

ליאת יוגב
    12/08/2009

במידה ואכן תלדי בתאריך זה ה-17.8 מבין השמות שהצעת , השמות אמיר ורון יכולים להתאים.
    השם אמיר נותן מפה שאפתנית השגית , יכולת עשיה בגדול , בקיצור מפה מנהיגותית , אלא שמספר הגורל המתקבל הוא 9 אך זהו גם מספר הפצע הגלגולי , מה שאומר , מה שבאתי להיות לא תמיד קל לי כאן בחיים אלה , כי היה נקודת פצע מחיים קודמים . ואם כך יכול להוות קושי .
    מול זה השם רון קיימים צדדים מאד שאפתניים , השגיים , מפה שיש בה יכולת הזנקה והצלחה מיוחדת , אך חשוב לציין שגם כאן קיימת בעייתיות , כאשר , קיימים צדדים מאד פרטיים יחודיים מול מה פתאום ? חיייב ללכת על הצד הזוגי והמתחשב במיוחד להיבט הזוגי , מה פתאום ללכת עם צדדים יחודיים.וחופש מדי , כי חייבים ללכת עם הצדדים הזוגיים סטנדרטייים ואם כך כמו פחד מאיבוד שליטה , המביא בחיים מצבים של הפתעות ...
    כל השמות האחרים ממש לא מתאימים .. כל אחד וסיבתו .
    שוב , במידה ותלדי בתאריך אחר , עדכני אותי . וננסה להתאים שם ראוי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו