מתלבט אם לקרוא לביתי הבכורה בשם עדי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מתלבט אם לקרוא לביתי הבכורה בשם עדי
    יניב
    18/08/2009

הי,

נולדה לנו בת מקסימה ביום שבת, 15.8.08 , בשעה 18:00 , מאד קשה לנו להחליט על שם ואנחנו חושבים על השם עדי.
    האם זה שם חיובי מבחינה נומרולוגית, האם זה מומלץ?
    שמותינו:
    יניב גולדיאן 21.10.80
    אירית גולדיאן (רוזנהק) 18.04.82

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יניב

ליאת יוגב
    18/08/2009

מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוקת הינו גולדיאן , המפה על פי השם עדי -
    ראשית , מספר הגורל הינו 7 , מספר המדגיש צדדים רציניים בוגרים , נוקשים , צורך בפרטיות אינדבדואליות , מול זה השם המלא המתקבל הוא 8 , צירוף מספרים מאד נוקשה , אובססיבי.
    אך קיים צד שמאד לא אוהב את החלק הנוקשה שבה , כמו לראות שמי מההורים שלי הוא אדם יותר נוקשה ואני רוצה ללכת עם הצד המרכך רגשי יותר ולהיות יותר ליברלית ... ואם כך , מפת פחד מאיבוד שליטה . המביאה מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים .
    צדדים מנהיגותיים עוצמתיים , קצב מהיר מול החלק הפנימי מה שנקרא המהות בקצב איטי יותר .ומה שלומדת שצריכה ללכת על פיו זה הצלחה , דינמיות פעלתנות וקצב ... ואם כך מפת חנק ,\ עד כמה נותנים לי ללכת עם המהות שלי ??
    כלומר קיימות , כאן כמה בעיות , גם כי המפה הופכת להיות במרביתה מפה גברית , מה שיכול ליצור לימים , קושי באינטימיות .
    לשיקולכם , האם קיימות אופציות נוספות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו