שלום שאלה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה
    אנונימית
    25/08/2009

התל''מ שלי הוא 29.10.09 יש לי בת בבטן ויש לנו שם אחד שכבר כולם כעיקרון יודעים (במשפחה) שככה נקראה לה.. השם שאנחנו נעולים עליו זה דיאנה, שמי עדן ובעלי אנדריי ושם משפחה פומנקו.. האם השם מתאים או להתחיל דחוף לחשוב על משהו אחר ? כי אנחנו ממש נעולים על השם..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדן

ליאת יוגב
    26/08/2009

השם דיאנה פומנקו , בשפה העברית ,אלא אם כן חושבים בשפה אחרת , לא מתאים , מאחר ומתקבל מספר קרמטי בעייתי במיוחד , המספר 19-1 המדגיש צדדים קורבניים בדרך החיים , תחושת עליונות או לחילופין נחיתות מסכנות , אז למה לבחור בכזה שם היוצר בעייתיות רבה , בעיה תקשורתית ...
    ותרי על השם , נסי להתחבר לשמות אחרים , עד הלידה , מצטערת , אבל עדיף לבחור נכון , כדי להיטיב עם ביתך לעתיד ....להשתמע לאחר הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף ביעסת אותי..

אנונימית
    28/08/2009

היינו ממש נעולים על השם הזה, ואיך השם אגם או אריקה (erika)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדן

ליאת יוגב
    28/08/2009

יש בעייה גם עם השמות אריקה ואגם . מאחר והשם אגם יוצר מספר קרמה 13-4 - נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון והרגשת תקיעות ,
    השם אריקה יוצר מספר קרמה 19-1 שמשמעותו , מציאות קורבנית לתוך החיים .
    ממש לא מומלץ , נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לפי מה שאת אומרת..

אנונימית
    29/08/2009

אז שום שם שאני ירשום הוא לא מתאים.. בכוונה כתבתי כבר 2 בתקווה אולי אחד מהם כן.. טוב בכול מקרה בעלי והמשפחה נעולים כבר על דיאנה אז לא בטוח שנבחר משהו אחר.. אמרתי לבעלי מה שרשמת והוא אמר שכול זה שטויות (אני דווקא כן מאמינה בזה קצת) טוב ניראה יש לנו עוד חודשיים.. תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדן

שרון בר און
    29/08/2009

שלום עדן, כמנהל נוסף בפורום הזה, אנחנו לא נוהגים להתערב האחד בעבודתו של השני. כל אחד מייעץ לפי הקו שלו והכלים שהוא למד להשתמש בהם. אולם לאור הערתך לליאת אני חייב לומר לך שכדאי שתדעי ששם האדם הינו למעשה ארגז הכלים באמצעותו עתיד האדם לממש את שליחותו המצויה בתאריך לידתו. מספר בעייתי במובן המעשי שלו עלול להיות גורם לנסיגה בהצלחה ובהתפתחות של האדם. חבל שמתחילת דרכה תקשי על הבת שלך. אז אני ממליץ לך מאד להקשיב למה שליאת מייעצת לך.
    בברכה חמה,
    שרון בר-און, טארונומרולוג, יועץ, מטפל, מנחה ומרצה באמצעות נומרולוגיה, קלפי טארוט, עץ החיים הקבלי, סוד האותיות הקדושות (קודש - אש) ופרד"ס השמות.
    054-6281407

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז עם הבנתי נכון...

אנונימית
    29/08/2009

אני כתבתי שהתל''מ שלי 29.10.09 ועם היא תיוולד לפני או אחרי? גם השמות לא מתאימים?וכתבת ששם דיאנה בעברית זה לא מתאים אבל שנינו רוסים וגם הקטנה תהיה אוקראינית מכול הצדדים גם אז השם לא מתאים? יש עוד שם שחשבנו עליו אבל אני לא ממש סגורה עליו כי זה שם של סבתא שלי והיא עדיין חייה השם הוא תמרה או תמר ,והבנתי שאסור לקרוא על שם בן אדם חיי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדן

ליאת יוגב
    29/08/2009

בהתייחסותי לשמות ממש לא יכולתי לשים דגש על תאריך לידה משוער , תשובתי היתה אך ורק בהתאם לשם המלא המוצע ... אם אתם חושבים רוסית ובחירת השם היא בשפה זו , כל תשובותי לא נכונות , כי אז צריך לבחון הכל מחדש בשפה הרוסית , שפתכם . אלא שלא ממש יודעת רוסית ואם כך עליכם לחשב הערך המספרי של השם המלא , וכן להיות בקשר לאחר הלידה ואוכל לסייע בידיכם
    בשיחה טלפונית , פחות מכך דרך האתר . להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תראי...

אנונימית
    30/08/2009

בעברית השם דיאנה נישמע כמו (daiana) אלה שברוסית היא פשוט diana אז אני מניחה שגם לזה יש משמעות לא?כי זה אותיות שונות בשם...אממ.. ואין לי מוחשג איך מחשבים שמות ברוסית או בכול שפה אחרת,אז כניראה אנחנו ניקרא לה דיאנה בכול מקרה, תודה לך על הסבלנות וסליחה עם שיגעתי אותך... ישר כוח..!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו