בחירת שם לבני

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבני
    רעות
    27/08/2009

היי שמי רעות ושם בעלי יניב ומשפחתינו אלטבך בננו נולד ב- 17-8-09 אנו מתלבטים בין כמה שמות רצינו לקרוא לו סיני אך לפי בדיקתך כתבת שלא היית ממליצה ,רציתי לדעת למה? משום שאני אוהבת מאוד את השם.
    חשבנו על עוד שלושה שמות: שחר, אביב, אדם לבדיקתך תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחכתי להוסיף

רעות
    27/08/2009

שכחתי להוסיף את השם ילי לבדיקתך תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעות

ליאת יוגב
    27/08/2009

השם סיני עבור בינכם , אמנם יוצר מפה הרמונית , אך למרות זאת קיימים מספרים נשיים מספר גורל 9 ומספר 3 דומיננטי , מספרים נשיים אצל בנים יכולים ליצור בהמשך הדרך בעיות באינטימיות וכן בלבול בכל הקשור בזהות המינית , משום כך פחות יכולה להמליץ על השם ,
    מבין השמות האחרים שהצעתם , דוקא השם י ה ל י , הוא השם היותר מומלץ , (ברור לי שבחרתם ילי )
    נסיון שלי לשנות משהו , מתקבלים מספרים מאד חזקים דומיננטיים , מנהיגות ופשוט נפלא .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו