מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקת שרק נולדהשלומית30/08/2009
ליאת שלום,
שמי שלומית לב רביד (לב שם הנעורים שלי רביד של בעלי) תאריך הלידה שלי 22.11.73
בעלי נחום רביד תאריך לידה 26.12.71
נולדה לנו ילדה בתאריך 26.8.2009 ביום רביעי בשעה 12:20 בצהריים בניתוח קיסרי
שם המשפחה שלה לפי החלטת שנינו יהיה לב רביד ואנו מתלבטים לגבי השם הפרטי
ישנם כמה שמות שחשבנו כרגע עליהם- שירה, מאיה או שחר
פרט נוסף שאני לא יודעת אם נחוץ- יש לנו ילד בכור בשם אורי
מה דעתך?
יש שמות נוספים שהיית ממליצה עליהם?
אשמח לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלומית
ליאת יוגב30/08/2009מבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא שחר ,
כאשר מספר הגורל הוא 9 מיום לידה 8 מספרים המייצגים צדדים מנהיגותיים עוצמה רבה ,
9 בגורל מוכיח על רצון בגדול , יכולת הבנה ונתינה רבה , צורך במרחבים , השם מאיה יוצר מפה עם מספרים נוקשים , אובססיביים , מספרים המראים על תחושת הגבלה .
השם שירה יוצר מפה שיש בה מספרים חונקים , גם אם כל המספרים הם מאד מנטליים , תובנה רבה , ובכל זאת ה-7 כמספר דומיננטי , סוגר משהו על ה-9 ביעוד . 7 מספר נוקשה כבד , ה-9 קליל חברותי .
לעומת זאת השם שחר , שם היוצר צדדים מנהיגותיים , רצון לבגדול , אידיאליסטיות , יכולת להוביל קדימה , לעצמאות רבה .
בהצלחה , אלא אם כן קיימים שמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)