מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקת בת שלושה שבועותשני31/08/2009
שלום ליאת, שרון,
אשמח מאוד להעזר בכם, אנו מתקשים בבחירת שם לבתנו הקטנה.
השמות שלנו: שני זהבי וגיל דניסקי.
לי- האם, מאוד חשובה המשמעות של השם, האנרגיה שלו ואני מאמינה שהשם מעניק לילד ליווי לכל החיים.
בננו הבכור, בן שנתיים ותשע, נקרא מעין- שם שבחרנו שנינו.
הבת הקטנה נולדה בתאריך 07.08.09 בשעה 11:18 בבוקר.
אני רוצה להעניק לה את השם הלל (halel). גילי בן זוגי לא אוהב את השם כלל.
ככל שעבר הזמן התחברתי יותר ויותר לשם ולמשמעויות הטובות שלו ואני ממש מתקשה למצוא שם נוסף עם משמעויות טובות גם הוא. כל שם נראה לי סתמי..
יש לי רצון אמיתי למצוא שם טוב אחר שיהיה מוסכם על שנינו, אבל אני מרגישה שאין לי מספיק ידע.
אשמח מאוד לשמוע מכם האם יש שמות נוספים שאתם יכולים להציע לי שמשמעותם טובה ושמתאימים לתאריך הלידה שלה.
מבחינת המשמעות- אני רוצה להעניק לה חוזק ויצירתיות, נועם הליכות ויכולת תמיד לראות את הצד השני של המטבע.
האם תוכלו לעזור לי? אני פותחת את כל ערוצי ההקשבה וההתכווננות (-:
תודה רבה רבה,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני
ליאת יוגב31/08/2009מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה של ילדיי
שני31/08/2009כעקרון השם הרשמי הוא דניסקי זהבי. בפועל כולם בקיבוץ יקראו לה דניסקי, כמוקוראים לבני דניסקי מעין.
תודה שוב,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב01/09/2009חייבת להבין מהו שם המשפחה שאליו נולדת התינוקת , למה מתכווונים , מעבר למה יקראו לה ביום יום . לאיזה אנרגיה נולדת ?? מאד חשוב להבין זאת כדי לענות נכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם אליו היא נולדת דניסקי זהבי.
שני01/09/2009כך בתעודת הזהות וזהו שמה המלא.
תודה,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב01/09/2009אחת השאלות הנשאלות האם השם עדיין לא נבחר , מאחר שכשקוראת את דברייך מבינה שבחרת
את השם הלל ורק רוצה את אישורי לשם .. אז איך לענות , המפה המתקבלת מפה מאד פרקטית מעשית , סגירות , מספרים גבריים , לא ממש במיטבה , לא ממליצה על זה השם .
8 כמספר הגורל וכן כמספר השם המלא , כמו לראות מספרים מאד נוקשים , קושי עם סמכויות , צדדים מאד חזקים , ביתר 8 המתקבל מתוך צירוף השם הלל דניסקי זהבי ,
לא נוהגת להציע שמות , אך בכל זאת , מעדיפה את השם הללי . רק השאלה האם מתחברת אליו ??
אז באמת צריך לבחון האם לא ננעלת על השם ובעצם זהו השם הלל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, קודם כל תודה
שני02/09/2009כן, אני מתחברת לשם הללי. חשבתי להעניק לה את השם הלל (שיהיה כתוב בתעודת הזהות) ולקרוא לה הללי. למעשה אני מבינה מדברייך שהשם בתעודת הזהות צריך להיות הללי ולא רק כשם חיבה.
אז אם אני מתחברת להללי זה שם טוב עבורה? יעזור לה בחיים? יקדם אותה בדרכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב02/09/2009אין ספק שהשם הללי עדיף על הלל , מאחר ומתקבלת מפה הרמונית במידה רבה ,
כאשר המספרים המתקבלים הם מספרים מאד פעלתניים, צדדים שאפתניים אנרגטיים , השגיות רבה , אך גם קיים מה שנקרא , מצב של פחות קבלה עצמית , בשל העובדה שקיים מספר רושם - שמראה על כך שלמרות כל הצדדים המאד פעלתניים , צורך בעניין דינמיות , כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר מסגרתית , אחראית , מה שנקרא "ילדה טובה " כמו לראות שתבין שלא תמיד יאהבו אותה עם הצדדים היותר מדי פעלתניים הקיימים בה .
מה שנקרא פחות קבלה עצמית , האם אבא הוא דמות יותר דורשת אחריות ?? ללכת בתלם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
שני06/09/2009אביה הוא אדם מאוד שהולך בתלם אין ספק, אבל לא חושבת שזה יהיה ברמת דרישה ממנה. זה מעניין כי התיאור שנתת דווקא מאפיין אותי, אני עד עכשיו לא מבינה איך יש לי חיים כ"כ שגרתיים כשהראש שלי כולו רוצה משהו אחר (-:
מאוד מעניין!
השם עדיין במחלוקת בינינו והסכמנו לנסות אותו ליומיים ולראות.
האם לדעתך זה מזיק אם השם לא יבחר ע"י שנינו? כלומר אם הוא יוותר ויאפשר לי לקרוא לה כך אך ללא ברכתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב07/09/2009התשובה המדוייקת לשאלתך , שבעצם בחירת שם , חשוב שתעשה ע"י - אמא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)