מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקת.איריס02/09/2009
הי. שמי איריס וודה. שם בעלי מאיר. ושם הבת הראשונה -שי-לי. אני עומדת ללדת עוד מס' חודשים בת שנייה. התל"מ שלי הוא ב- 28/11/2009 . ואני ממש צריכה עזרה בבחירת שם. משום שאנחנו גרים בחו"ל. ןבבית החולים חייבים לתת שם ממש ברגע שהתינוק יוצא לאוויר העולם.
השמות שאנחנו מעוניינים בהם-הם לפי הסדר:
טליה . ליאן . אליאן .ואני חושבת להוסיף שם נוסף על שם סבתו של בעלי- ג'ולי ( jolie -בצרפתית יפה)האם מתאים השם הנוסף או לא?
מה דעתך על השמות מבחינה נומרולוגית? מה מתאים יותר?
אנא ממך עזרי לנו בבקשה אנחנו ממש מתלבטים.
תודה מראש וסליחה על האריכות - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איריס
ליאת יוגב03/09/2009האם אתם חושבים עברית ??? נקודה מאד חשובה כדי לבחור שם ,
במידה ואכן חושבים בעברית - השם אליאן הוא היותר מומלץ. אך חשוב לראות כמובן , מהו
תאריך הלידה , כדי לא ליצור קונפליקט , משום כך היו איתי בקשר לאחר הלידה
שוב , במידה וחושבים בשפה אחרת ,צייני זאת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת שלום.
איריס03/09/2009אנחנו חושבים גם בעברית וגם בלועזית. בגלל שאנחנו בחו"ל (צרפת) היא תיקרא ותירשם כמובן בצרפתית. האם זה עדיין שם שמתאים לה? מה התכונות אופי שיהיו לה עם השם הזה?
והאם כדאי להוסיף את השם ג'ולי כשם שני או לא?
מחכה בקוצר רוח לתשובה... תודה מראש - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוטליה? לא טוב?
איריס03/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב04/09/2009מצטערת שמתעקשת על השאלה , כי על פיה אוכל להתייחס לשאלתך ,
איריס ,את יודעת, שיש לא מעט אנשים, שיסעו לחו"ל לשליחות ועדיין , כאשר ,יוולד להם ילד בחו"ל יחשבו עברית . ואם כך השאלה היא האם כאשר בוחרים השם לביתכם בוחרים בשפה העברית , כי זוהי השפה ששגורה בפיכם ואליה מתחברים , או אולי , מאד מחוברים כיום לשפה הצרפתית ,
במידה וחושבים צרפתית , חשוב לי לקבל את השמות בצרפתית כמו גם את שם המשפחה שאליו תיוולד .
רק כך אוכל לענות לשאלתך, עדיין לא סופי בשל העובדה, שאין ידיעה לתאריך לידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת שלום.
איריס04/09/2009לצערי. השפה הצרפתית לא שגורה בפי-כמעט שלא. אני מדברת עברית בבית ועם הילדה .
לעומת בעלי שמדבר את שתי השפות בבית עם הילדה (הוא צרפתי וישראלי)
אבל- הילדה תיוולד ותגדל בצרפת מה שאומר שכולם יקראו לה בצרפתית וגם חיפשתי שם שיתאים גם בעברית וגם בצרפתית.
אז אם תוכלי בבקשה לעזור לנו נודה לך מאוד. השמות הם:
talia (טליה) . elianne (אליאן) ו- lianne (ליאן) שם משפחה: woda (וודה).
והאם כדאי להוסיף בתור שם נוסף את השם jolie (ג'ולי)?
מחכה לתשובה בקוצר רוח . תודה מראש - איריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב05/09/2009מתוך התשובה הזו שלך , ברור לי שבעצם המחשבה שלך בלבחור שם לביתך , היא בשפה העברית ,
מכאן שמבין השמות , השם אליאן הוא המומלץ , כרגע , לא סופי , בשל העובדה שצריך לבחון זאת גם ביחס לתאריך הלידה , כמובן ...
השם טלה יוצר בעיה תקשורתית , העלולה להיווצר
השם ליאן יוצר קרמה 19-1 , הרגשת עליונות , או לחילופין - נחיתות , מסכנות ...
נשתמע לאחר הלידה . נסי להתחבר לשמות נוספים , כדי שנוכל להיטיב עם ביתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת תודה אבל..עוד משהו
איריס05/09/2009-מה אם להוסיף את השם ג'ולי(jolie ) בתור שם שני?
-ואיזה שם בשפה הצרפתית יותר מתאים לבת?
-ואם אני צריכה לחשוב על שמות אחרים באיזה אות ראשונה השם צריך להתחיל?
ועל איזה כיוון יותר להסתכל?
- והאם את יכולה גם קצת לפרט לי תכונות אופי על אליאן? חשוב לי שהיא תיהיה ילדה אופטימית.
שמחה. אוהבת. שתיהיה מקסימה.
בבקשה תעזרי לנו. מחכים בקוצר רוח לתשובה . תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איריס
ליאת יוגב05/09/2009לא אוכל להשיב לשאלותייך , מאחר והתינוקת עדיין לא נולדה , אין נתונים . אם כך , איך ניתן לנתח
כאשר גם לגבי השם השני גולי , חייבת לראות את הנתון המשמעותי ביותר - תאריך לידה .
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה בכל זאת.
איריס06/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)