שלום לכם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    מורן
    03/09/2009

ב"טעות" הגעתי לפורום שלכם, ופתאום מאוד הסתקרנתי- בתי נולדה בתאריך 28-03-07, בשתים עשרה וחמישה בצהריים,ושמה אלה רון... אני יודעת שזו לא עזרה בבחירצ השם, אבל אולי בכל זאת תוכלו לומר לי, מה המאפיינים של המספרים שלה, ובאם מסתמנים אי אלו קשיים שכדאי להתייחס אליהם בהווה או בעתיד... כמו כן, שמי מלידה הוא פלורה מורן טואשי, ומאחר שלא התחתנו לא שיניתי את שם המשפחה שלי.. לאחרונה בא לי לשנות את שמי ל"רון" למען הלכידות- מה אתם אומרים?( אני לא יודעת אם זה חשוב, אבל שמו של בן זוגי,אבא של אלה- עמית רון)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורן

ליאת יוגב
    03/09/2009

מספר הגורל של ביתך הינו 4 , מספר המדגיש את הצורך בבטחון יציבות מסגרת , אחריות רבה .
    חשוב אם כך לאפשר לה את תחושת הבטחון , ללמד אותה שבכל פעם שרוצה משהו , דוקא במקום "שלא תלך עם הראש בקיר " תרוויח , דלת נסגרת , 2 דלתות אחרות יפתחו ...
    זוהי משמעות ה-13 כמספר הגורל שלה, השם המלא של אלה רון הוא 22- מדגיש יכולת עשיה, לימים כמובן , בעשיה בגדול ... כריזמה ועוד .
    צורך גדול בביטוי , אפשרי אף להפנות אותה לכיוון זה ... יצירתיות , אופציה ...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו