מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותעדי06/09/2009
שלום,
גיליתי את הפורום רק לאחר הברית של בניי ולכן השמות כבר ניתנו אבל רציתי לדעת האם יש דברים שכדאי לנו לדעת על טיב השמות...
עברנו דרך לא קלה עם התאומים אסף ןיואב ואני מקווה שהמשך דרכם תהיה קלה יותר :-)
שמי עדי דגן תאריך לידה 23.07.77 בעלי משה דגן תאריך לידה 29.11.73
אלון מרדכי 29.04.2002
אסף 04.04.2009
יואב 04.04.2009
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדי
ליאת יוגב06/09/2009באיזה משמעות "דרך לא קלה "?
המפה של אסף מראה על צדדים מנהיגותיים ,מצד אחד יחודיות אינדבדואליות , וחשוב במיוחד לאפשר להם את המקום המיוחד להם בזכות מספר הגורל =1 .
יואב , מפתו מפה רצינית בוגרת , גם כי כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות משהו אחר , יותר קליל זורם שובב , סתגלן , אך מי שהוא קיימים בו צדדים מאד פרקטיים שאפתניים ,
קיים גם ציר הרצוי מול המצוי , הרצוי המדבר על קצב עניין היסחפות פעלתנות , מול מציאות חיים הדורשת , קצב אחר , להיות מעשי אחראי . מה שנקרא = רצוי מול מצוי , כפי שציינתי ..ואולי אף לשאול " אם היה לי "....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדי07/09/2009תודה על התשובה המהירה!!!
התאומים הגיעו אחרי טיפולים הריון לא פשוט ולקינוח הם נולדו בשבוע 31...
אני מבינה מהתשובה שלך שהשמות הם טובים,נכון?
מה לגבי אלון (הבן הבכור),אני מזכירה שמו אלון מרדכי ונולד ב 29.04.2002
שוב,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדי
ליאת יוגב07/09/2009מאחר וזהו אתר לבחירת שם לתינוק , מזמינה אותך לפנות אלי לגבי אלון מרדכי , בשיחה אישית ,
לא אתייחס לניתוחו כאן באתר ..
לגבי התאומים , הסברתי בהחלט מה המשמעות המתקבלת מתוך כל אחד מהשמות
במידה ורוצה הסבר נוסף , מוזמנת להתקשר .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)