מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התאמת שם לתינוקמורן241006/09/2009
שלום,
שמי מורן שניידר (שם משפחה ישן הוא: אברביה)
אני בחודש בתשיעי להריוני, אני קובעת השבוע תור לניתוח קיסרי (לא מבחירה)
בביה"ח יתנו לי מספר תאריכים לבחירה.
יש לי בן ואני מאוד רוצה לקרוא לו ארבל (זה בערך השם היחיד שבעלי ואני מסכימים עליו)
אני אשמח לדעת האם יש תאריך לקראת סוף החודש או תאריך אשר נותן מספר מסוים שיכול
להתאים לשם שאני רוצה?
אשמח להתייחסות במהרה היות ואני קובעת תאריך לניתוח במהלך השבוע.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת שם לתינוק
מורן241006/09/2009שם האב- זמיר שניידר ת.ל-18/12/1979
שם האם-מורן שניידר (אברביה לשעבר) ת.ל 27/10/1981
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב06/09/2009צייני בפני מהם התאריכים האפשריים לאורך החודש, בין לבין , כדי שאוכל להתמקד ולנסות לעזור לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריכים אפשריים
מורן241007/09/2009טווח התאריכים המיועדים:
21-24/9
29/9-1/10
איו ניתוחים מתוכננים בשישבת ולא בחגים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב08/09/2009מאחר והצירוף המתקבל מתוך השם המלא ארבל שניידר יוצר מספרים רכים , מספרים נשיים והרי מדובר בבן . משום כך , אפשר לראות שהתאריך המומלץ ביותר הוא 24.9 כי אז מספר הגורל הוא 8 מספר גברי , מעבר לכך המפה המתקבלת מספר גורל 8 מעשי פרקטי שאפתני , מול זה מספרים רכים יותר , כנאמר , פחות מטרתיים , יותר מבטאים ורגשיים , כלומר , קיים הצד הפרקטי , קיים הצד הרך והנעים במיוחד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר 8 לתאריך לידה
מורן241011/09/2009ראשית תודה רבה לך,
הייתי בביה"ח לקביעת התאריך והרופא אפשר לי רק תאריך אחד והוא אכן 24/9
כנראה באמת גורל :-)
שאלה קטנה- קראתי קצת בנושא והבנתי שהיות ותאריך הלידה מסמל גורל ואילו השם מסמל מזל,
המספר 8 הינו מספר סגור ומסמל קושי בחיים ולכן הוא לא טוב לת.לידה.
אשמח להתייחסותך,
המון תודה ושבת שלום לך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מורן
ליאת יוגב12/09/2009בשל העובדה שציינת את השם שאליו את מתחברת- ארבל
צירוף המספרים המתקבל בעקבות השם ארבל שניידר הינו צירוף מספרים נשיים , משום כך , הדרך הנכונה להחליט על מספר גורל - גברי , כדי שלא תהיה בעייתיות , לימים, בכל הקשור באינטימיות ובלבול בזהות המינית , מספר 8 מדגיש קודם כל מספר גברי ,מידה רבה של שאפתנות , הצבת מטרות , מספר מאד אנרגטי , קצבי , גישה פרקטית תכליתית ,
נכון שהשם הפרטי ארבל= 8 ,הוא זה שיוצר שדברים בחיים יעשו במאמץ יתר .
בכל זאת זו בחירת השם שלך , היי שלמה עם הבחירה ,תאריך הלידה נפלא .
כך תראי זאת .. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)