שם לתינוק שנולד ב-05.09.2009

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק שנולד ב-05.09.2009
    דוד מרקוס
    08/09/2009

נולד לי בן ב-05.09.2009 ועדיין אין שם.
    שני בנותיי הגדולות יחד אתנו לא מגיעים למחנה המשותף.
    אולי נומרולוגיה תעזור....
    שם משפחה שלי מרקוס, שם נעורים של אשתי גודלמן.
    אנו מטלבטים בין איתי , עמית, לירן, עידן.

כמו כן, לאבי קרו מישה, הייתי רוצה לצרף שם זה כשם שני. האם זה מומלץ ?

תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק שנולד ב-05.09.2009

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוד

ליאת יוגב
    08/09/2009

מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הוא מרקוס ,
    אתייחס קודם כל לבחירת השם הראשון , בתקוה שמדובר בבחירת שם בשפה העברית , (שכך חושבים - עברית )
    ראשית מספר הגורל של התינוק =7 מספר המייצג , כובד רצינות , דרישה לשלמות , עומק ידע חכמה
    זהו בעצם היעוד שלו . וחלק מתכונות ה-7 מול זה השם איתי , יוצר מפה שיש בה חלקים מאד נוקשים סגורים , גם אם לא תמיד אוהב לראות עצמו ככזה, אם כך מפת פחד מאיבוד שליטה , פחד מלהיות יותר מדי נוקשה וסגור , כי לומד שמי מהוריו טיפוס נוקשה , שמשלם על כך מחיר בדרך חייו .
    השם איתי מראה על עולם צרכים פנימי , לכיוון העומק חקר , צורך בלבדיות , מול זה הדרישות שיקלוט שרוצים ממנו הם לכיוון השגי , הצלחה , האם מי מכם דמות מאד מנהיגה ?
    השם עמית , כל המפה מראה על צדדים נוקשים , אובססיביים ....
    השם עידן יוצר בעייה בכל הקשור באינטימיות , גם אם המספרים מאד הרמוניים , מספרים מנטליים , חכמה רבה , אך קיים קושי בנושא אינטימיות ושיתוף .
    השם לירן , יכול ליצור בעיה תקשורתית , כאש צורת החשיבה היא - רצינית מעמיקה איכותית , אך החוצה חשוב יהיה לו להיראות מאד קליל זורם , כך שלא קולטים אותו עד כדי שיכול ליצור בעייתיות ....
    אז לשיקולכם , עם כל השמות ... לא יודעת בודאות לומר במה הייתי בוחרת . כי אם תשים לב , קיימת בעייתיות בכל אחד מהמקרים , אולי השם איתי ? אופציה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו