שינוי שם לבני בן ה - 8 חודשים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שינוי שם לבני בן ה - 8 חודשים
    יעל
    13/09/2009

שלום רב.
    לבני בן השמונה חודשים קוראים יותם. אני מעוניינת להחליף אותו לשם אחר. מאז שהיה בערך בן חודש חודשיים יוצא לי לחשוב על כך רבות לצערי. במהלך ההריון לא הצלחנו למצוא שם שהיינו סגורים לגביו. יותם היה אמנם אפשרות אבל לא מועדף על ידי. ידעתי שבעלי מאוד אוהב את השם ואני מניחה שבשל כך קיבלתי / נו החלטה לקרוא לו כך. חשוב לי לציין שאמי ואחותי היו מאוד נגד השם בגלל האותיות ואולי יש לזה השפעה עליי. אינני יודעת בודאות מה גורם לי לחשוב על כך רבות יותר ממה שהייתי רוצה אבל זה כל הזמן קיים שם בראש.
    תאריך לידתו של יותם: 12.01.09 בשעה: 11:56 בצהריים יום שני. האם היית ממליצה להחליף לו את השם? חשבתי על: רוי, אריאל או אורי.
    חשוב לי לציין שעדכנו את שמו כבר בבית החולים לפני הברית. בנוסף לאחר שעדכנו את שמו ביציאה מביה"ח ,חמתי ביקשה מאוד כי נוסיף לו שם שני : יעקב - על שם אביה. ובברית הוא הוכרז כיותם יעקב וייס. (וייס - שם משפחתנו). עד כה לא מצאנו את הזמן ללכת למשרד הפנים לעדכן את השם השני ולכן אני פונה אלייך טרם. האם להוסיף שם שני ומה לגבי השם הראשון.
    תודה מראש ומצפה לתשובתך במהרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל

ליאת יוגב
    14/09/2009

אשמח לעזור לך , דברי איתי אחרי השעה 11.30 בוקר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו