שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    שרון
    18/09/2009

שלום
    שמי שרון ושם בעלי מיכאל
    שם משפחה מוסקוביץ.
    בשעה טובה נולדה לנו בת ב 10/9/09 בשעה 17:45.
    האם השם ענבר , או נועה, מיכל יכול להתאים?
    אשמח לתשובה מהירה
    שנה טובה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת

שרון
    18/09/2009

אני מעונינת לשמוע חוו"ד על פי הקבלה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

ליאת יוגב
    19/09/2009

תשובתי תנתן מתוך הידע שצברתי במהלך השנים ואין לי ספק שמדוייק .
    השמות ענבר ונועה מקבלים מספר קרמטי 13-4 ומשום כך ,ממש לא מומלץ לבחור בהם
    זאת מאחר וה-13 מספר המדגיש מצבים של חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות רבה וחוסר אמון
    השם מיכל יכול להתאים במידה רבה , גם כי נוצרת בעייתיות מסויימת , מתקבלת מפה שלפיה המספרים מאד הרמונייים מספרי 1 יום לידה גורל 3 מספרים זורמים אינדבדואליים , פרטיים יחודיים , זרימה רבה , גם המספרים האחרים במפה הינם מספרים אי זוגיים , מספרי 5 ו- 9 ואם כך אפשר לראות שהמפה כולה היא מפה מאד אי זוגית הרמונית במיוחד , אלא שמספר הרושם המתקבל הוא 4 מספר המנוגד לכל חלקי המפה כמו לרצות להראות לעולם משהו אחר ממי שאני , כאשר כולי במספרים אי זוגיים מדגיש את הצדדים היחודיים אינדבדואליים , סוג של מעוף תעוזה , אך למה רוצה להראות לעולם משהו אחר מכפי שאני , סימן שתלמד שלא תמיד יקבלו אותה בצדדים המאד מיוחדים הקיימים בה . אם כך מה שנקרא - פחות קבלה עצמית
    אז לשיקולך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו