שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    רותי קריחלי
    22/09/2009

ביתי נולדה בשעה טובה בתאריך 9 .9. 09 בשעה 15|16
    שמי רותי ובעלי אלכס קריחלי
    השם שחשבתי עליו במשך ההריון הוא ליאן אך אמרו לי שהוא לא מתאים משום שאני צריכה שם במס' נומרולוגי 3 שיתן לה הגנה?שמות שחשבנו בנוסף בלית ברירה הם יובל .נוי . לורנה לורי .מה מביניהם יתאים ביותר אם את יכולה להסביר תודה מראש רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רותי

ליאת יוגב
    22/09/2009

השם ליאן לא מתאים מסיבות אחרות ,לא בשל העובדה שלא נותן כמספר שם פרטי 3
    אלא בשל העובדה שנולדה למספר גורל 11 , מספר המייצג צדדים רגשיים במיוחד , יכולת להנחות להורות ללמד , יצירתיות ועוד אך מול זה המספרים האחרים המתקבלים בשל צירוף השם ליאן קריחלי , הוא צירוף המדחיק את עולם הרגשות מצד אחד , והופך את המפה לפחות מתאימה כאשר לא מאפשר לה לבטא את היעוד שנועדה אליו ...
    אכן , שמתי לב שכל השמות האחרים שהצעת , מספרם הוא 3 ,
    אם את שואלת אותי , לא אוכל להמליץ לך על אף שם ..יובל נוי לורנה לורי
    א. מהסיבה שנוצר קונפליקט מאד בעייתי בין מספר הגורל לבין מספר השם המלא
    2 מול 1 , היוצר מצבים של נמנעות , מצבים שיש בהם קונפליקט , מה רוצה?? אם מה ללכת???
    מה המיקוד ??? בעייתי במיוחד
    ב. נוצר כאן צירוף קרמטי 19-1 ,מספר המראה על חוב מחיים קודמים ותחושת קורבנות מסכנות ועוד בחיים אלה . האם זה מה שחושבת שמתאים לביתך ??
    בעייתי במיוחד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו