שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    טלי
    27/09/2009

שלום וגמר חתימה טובה,

ב-9.9.09 בשעה 22:30 נולדה בתנו בכורתנו, כמובן שהכנו רשימה של שמות עפ"י חישוב תאריך הלידה. בכל מקרה קראנו לה ליאור...היינו מעוניינים לדעת באם השם מתאים, נודה לתשובה עד מאוד.

כשיצאה הנסיכה שלי היא פשוט כאילו אמרה לי שזה שמה, מה גם שהשם ליווה אותנו עוד מהחודש השביעי להריון, הריון שהגיע אחרי שנים של ציפייה.

מחכים בציפייה,
    טלי ואריק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלי

ליאת יוגב
    27/09/2009

ראשית , מספר הגורל של ביתך הוא 11-2 מספר המדגיש רגישות , צורך בשיתוף , בילדות חשיבות רבה להרבה תמיכה ועידוד , המפה היא מפה רכה , רגשית נשית , אך מול זה חשוב יהיה לה להיראות כלפי חוץ יותר חזקה עם כוח רב , פחות רצון להראות לעולם הצדדים הרכים הקיימים בה .כמו לראות הצד של פחות קבלה עצמית , כי אם רוצה להראות החוצה משהו אחר מכפי שהיא , לא תמיד תאהב את הצדדים הרכים שבה ....

אפשרות אחרת לניתוח המפה - מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים , מבחוץ תראה סתגלנית במיוחד , הפנים מאד רגש..
    בסה"כ השם מאד מתאים ... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת יוגב

טלי
    27/09/2009

המון תודה על תשובתך המהירה...כפי שאת כותבת היא תהיה די דומה לי באופיה!

תודה שהרגעת אותי שבחרנו לה שם מ ו ש ל ם.

שנה טובה ומלאה בטוב שהיקום שולח לכולם.

גמר חתימה טובה וצום מועיל.

טלי ואריק לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו